Külföld

Videó: lehányta egy részeg utas a nő táskáit a repülőn, mindössze 18 ezer forint kártérítést kapott a légitársaságtól

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 17:33

Az áldozat szerint a gép személyzete tisztában volt azzal, hogy az elkövető részeg, mégsem akadályozták meg a történteket.

Mindössze 50 dolláros, azaz kevesebb, mint 18 ezer forintos kártérítést kapott az a nő, akinek egy részeg utas lehányta két táskáját egy Floridába tartó repülőgépen. Nicole Schreib szerint a gép személyzete tisztában volt azzal, hogy a másik nő részeg, mégsem tettek semmit.

A nő New Yorkból utazott Miamibe az American Airlines járatával, amikor megtörtént az incidens. Schreib azt mondta Business Insidernek, hogy a vétkes egy háromfős, részeg nőkből álló társaság tagja volt, és a repülés harmadik órájában kezdte kiadni magából, amit addig elfogyasztott.

A nő az utazás után kapcsolatba lépett a légitársasággal, hogy kártérítést kérjen tőlük. Miután csupán ilyen kis összeget kapott, a Twitteren (hivatalosan: X) fejezte ki rosszallását. Beszámolója szerint a nő verbálisan zaklatta a többi utast, mielőtt előtört belőle a gyomorgejzír. A közvetlenül az incidens előtt készült felvételt alább lehet megnézni:

Nyitókép: Joe Raedle / Getty Images

#Külföld#hányás#repülőgép#részeg#utas#kártérítés#twitter

Címlapról ajánljuk