Külföld

Videón, ahogy kis híján ördögűzésbe fullad egy repülőút

rtl.hurtl.hu

2023. november 25. 14:30

Egy női utas feltehetően idegösszeomlást kapott. Egy másik úgy gondolta: megszállta az ördög, és segítségre van szüksége.

Káoszba fulladt egy Denver felé tartó repülő útja a Frontier Airlines egyik gépén, miután egy nő sikoltozni kezdett a levegőben, egy másik utas pedig a folyosón prédikált Jézusról.

Az incidens a Frontier Airlines 1161-es járatának fedélzetén történt november 16-án, Houstonból Denverbe tartva (a járatot végül Dallasba irányították át). A repülőgép egyik utasának videófelvételén látható, ahogy egy nő sikoltozni kezd és rángatózik. A személyzet tagjai igyekezték lefogni a nőt, aki azt kiabálta, „ne rángassátok a karomat”. 

Miközben próbálták lefogni a nőt, elkezdett átugrani az üléseken, majd megütött valakit. 

„Hölgyeim és uraim, kérek mindenkit, hogy foglalják el a helyüket. Most. Kérem” – mondta egy légiutas-kísérő az utastér hangosbeszélőjén keresztül, de hiába. A jelenet során egy sapkás nő igyekezett megvédeni a kiabáló utast, majd közölte, hogy „mindez nem ok nélkül történik”.

Van egy igazi ördög, aki mindannyiunkat meg akar ölni, beleértve a családtagjainkat is. Ez nem ő. Megszállták, és segítségre van szüksége

– kiabálta a nő, majd úgy folytatta: Jézus Krisztus az út, az igazság és az élet. Miközben a személyzet igyekezett rendet tenni a kabinban, a nő a folyosó közepére állt és énekelni kezdett. 

Miután a repülőgép leszállt, a rendőrség őrizetbe vette az először kiabáló nőt. 

Nyitókép: Twitter

#Külföld#frontier airlines#repülő#repülőgép#utas#kiabálás#Videó

Címlapról ajánljuk