Külföld

Olaszországba szökött a törvény elől az amerikai ördögűző pap egy tinilánnyal, majd összeházasodtak

rtl.hurtl.hu

2023. november 22. 7:01

Pedig a harminc éves pappal nagyon szívesen elbeszélgettek volna az alabamai hatóságok.

Összeházasodott egy 18 éves lánnyal a 30 éves Alexander Crow, aki korábban Olaszországba menekült vele a hatóságok elől. Most visszatértek Alabamába, és már legálisan is összekötötték az életüket.

Az ördögűzéssel és démonokkal foglalkozó papot az egyház felmentette kötelezettségei alól, amikor Olaszországba ment az akkor még kiskorú lánnyal, és közölte, hogy soha nem fog visszatérni. A helyi érsek azt közölte vele, hogy „totálisan méltatlan” a viselkedése egy paphoz.

Közben a lány szülei – akivel a pap egy vallásos csoportban találkozott – nem is tudták, hogy lányuk már külföldön van. A rendőrség viszont nyomozni kezdett Crow-val szemben, aki a vádak szerint szexuális visszaélést követett el, és több lányt is megpróbált behálózni. November 7-én azonban azt közölték a hatóságok, hogy ejtették a vádakat, írja a Guardian.

Thomas Rodi érsek később azt is közölte, hogy azon dolgozik, hogy Crow-t végleg kitegye a katolikus egyházból. Ez egy elképesztően ritka, kemény egyházi szankció, amelyet nagyon kevés esetben alkalmaztak eddig olyanokra, akik nem követtek el bizonyíthatóan köztörvényes bűncselekményt.

Nyitókép: YouTube

#Külföld#pap#ördögűző#tinilány#házasság#szökés#olaszország#alabama

Címlapról ajánljuk