Külföld

Harry és Meghan „felháborító gyalázkodásnak" tartja, hogy a Family Guy kigúnyolta őket

rtl.hurtl.hu

2023. november 9. 17:08

Úgy érzik, nem veszik elég komolyan őket.

Harry herceg és Meghan Markle a hírek szerint a legkevésbé sincs elragadtatva a Family Guy legutóbbi epizódjától, amelyben gond nélkül gúnyolódtak rajtuk – írja a NY Post.

Sussex hercegéhez és hercegnéjéhez közeli források azt állítják, hogy a pár „felháborító gyalázkodásnak” bélyegezte azt epizódot. A műsor Harry és Meghan pénzéhségén élcelődött. A Closernek nyilatkozó forrás szerint a királyi pár úgy érzi, hogy „az emberek nem veszik őket elég komolyan”.

„Meghan azt mondta, nem hagyja magát így megalázni, és kétségbeesetten keresi a megoldást. Teljes pániküzemmódban vannak” – mondta a forrás, hozzátéve, hogy a pár „Hollywood belsejéből érkező támadásnak” nevezte az esetet.

Az esik nekik a legrosszabbul, hogy az egész úgy állítja be őket, mintha önelégült szélhámosok vagy elkényeztetett porontyok lennének

– fogalmazott a bennfentes.

A fent említett epizódban az alkotók a pár Netflix-szerződésén viccelődtek, amely a pletykák szerint 100 millió dollárt ér. A jelenetben Harry és Meghan egy medence mellett heverészik, amikor a komornyikjuk megérkezik egy halom borítékkal.

„Uram, a milliói a Netflix-től a ... Senki sem tudja, mire” – mondja a komornyik, mire Harry azt válaszolja: „Tedd a többihez”.

A jelenet azzal zárul, hogy Harry megbánja, amiért elhagyta a kiváltságos életét Nagy-Britanniában.

Nyitókép: YouTube

#Külföld#meghan markle#harry#harry herceg#family guy#gúny#sorozat#rajzfilm

Címlapról ajánljuk