Külföld

Össze-vissza szurkált egy nő egy 14 éves fiút, akit a lánya szobájában talált – kiderült, hogy a lány titkos fiúja volt

rtl.hurtl.hu

2023. október 18. 13:33

Az ausztrál nő azt sem tudta, hogy lányának egyáltalán van egy barátja, így azonnal rátámadt, amikor a házban találta. 

Letartóztattak egy 47 éves nőt az ausztráliai Perth városában, miután rátámadt a lánya „titkos barátjára”, akit ott talált lánya hálószobájában – jelentette a helyi sajtó. Jennifer Chin a rendőrség közlése szerint kedd este, helyi idő szerint este nyolc óra körül bukkant rá a fiúra, akit végigkergetett a házon, kezében egy késsel, és négyszer meg is szúrta a hátán és a mellkasán a gyereket.

A 14 éves fiút súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A könyvelőként dolgozó nő a beszámolók szerint nem tudott arról, hogy a lányának van egy barátja, akit a kamasz a tudta nélkül engedett be a házukba.

A nő ellen súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást. Óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, de útlevelét le kellett adnia, és megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen a lányával, akit rokonokhoz költözött. A nő nem nyilatkozott az esetről a bíróságnál megjelent újságíróknak, akik egyebek mellett azt szerették volna megtudni, hogy vajon támadónak hitte-e, és ezért támadt rá a 14 éves fiúra, vagy már önmagában az felbőszítette, hogy a lánya jár valakivel.

A West Australian cikke szerint az anyuka arra nyitott be a lánya hálójába, hogy a pár szexel, és csak azután hagyta abba a fiú szurkálását, hogy lánya közéjük állt. A fiú ezután elrohant a házból, és egy nagyjából kétszáz méternyire található templomig szaladt, barátnője pedig utána. A mentősök is ott találták meg őket. 

Nyitókép: illusztráció – Unsplash

#Külföld#ausztrália#anya#lány#barát#támadás#késelés

Címlapról ajánljuk