Külföld

Tenerifén ragadtak az easyJet utasai, mert több órás késés után valaki a mosdó padlójára ürített a repülőgépen

rtl.hurtl.hu

2023. október 17. 21:18

Ez már csak a hab volt a tortán.

Nem tudott felszállni az easyJet légitársaság Teneriféből Londonba tartó járata vasárnap este, mert valaki a mosdó padlójára ürített – írja a Daily Mail.

A lapnak egy utas azt mondta: a 20 óra 5 percre kiírt járat utasainak először egy másik gépre kellett átszállniuk, annak viszont kisebb volt a befogadóképessége, így kaotikus helyzet alakult ki. 500 fontos (220 ezer forint) utalványokat ajánlgattak azoknak, akik önként leszállnak, de ezt senki nem fogadta el. Végül a személyzet választott ki tíz embert, akiknek le kellett szállniuk, de ebből két órán át tartó vita kerekedett.

A gép túlsúly miatt azután sem tudott felszállni, hogy a tíz utas elhagyta a fedélzetet. Ekkor véletlenszerűen elkezdtek lepakolni csomagokat, hogy azokat más járatokkal küldjék az utasok után, ami megint órákig tartott. Ezt követően kezdett feltűnni a gépen ülőknek, hogy valaki összepiszkította a vécét. A nyilatkozó szerint a személyzet nagyon rosszul kezelte a helyzetet.

Egy csomó gond volt a járatunkkal, így előfordulhatott, hogy valaki szó szerint összeszarta magát

– fogalmazott.

Az interneten megosztott és a Daily Mailhez eljutott felvételek tanúsága szerint a repülő folyosóján vécépapírt szórtak szét, egy pilóta pedig közölte, hogy Tenerifén töltik az éjszakát, mindenkit leszállítanak és másnap reggel repülnek vissza. A légitársaság az utasoknak nem tudott szállást biztosítani.


Az egyik pórul járt utas a Twitteren azt írta:

Nagyon jó az easyJet-től, hogy nulla kommunikációval három és fél órát késik a járat, majd az egészet törlik, mert valaki a vécé padlójára szart.

Más pedig arra panaszkodott, hogy nem térítették vissza a járattörlés miatt foglalt szállását, mert a légitársaságnak nem felelt meg a Booking.com által kiadott nyugta.

Szeptember elsején egy tengerentúli repülőjáratnak kellett visszafordulnia, mert egy utasra rátört a hasmenés „végig a repülőgépen”. A múlt hónap közepén pedig egy Máltáról Budapestre tartó WizzAir-gépet vizelt körbe egy részeg utas.

#Külföld#Easyjet#repülőgép#tenerife#london#járattörlés

Címlapról ajánljuk