Belföld

„Mindjárt behugyozok” – egy részeg utas körbevizelte a folyosót a Wizz Air Budapestre tartó járatán

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 20. 8:27

Kis dolgok is nagy zűrt okozhatnak.

Szeptember 18-án éjszaka egy részeg utas körbevizelte a folyosót felszálláskor a Wizz Air Máltáról Budapestre tartó járatán, írja az Utazómajom.

„Mindenki sikeresen elfoglalta az ülőhelyét felszállás előtt, amikor is az egyik erősen alkoholos állapotban lévő utastárs felpattant a helyéről, hogy ő ugyan pisilni fog. Ezzel a lendülettel rohant is a gép végébe. Igen ám, de mivel már felszállás előtt voltak a futópályán, a személyzet megpróbálta visszatessékelni az utast a helyére” – indul a beszámoló.

Mindjárt behugyozok

– közölte a férfi, majd a személyzet utasítására leült a hátsó személyzeti helyek egyikére. De nem sokáig maradt ott.

Ahogy a gép felemelkedett, az illető ismét megcélozta a mosdót. Az övek becsatolását jelző tabló még világított, nagy turbulencia volt, a férfi, akit immár a teljes személyzet körbevette, trágár ordibálásba kezdett.

Az utasok a rögtönzött show-t nézve arra gondoltak, hogy ebből visszafordulás lesz, de mindenki megkönnyebbült, amikor csak bepisilés lett a vége

 – írják a beszámolóban.

Azt is részletezik, pontosan mi történt: a Wizz Air utasa a hátsó folyosó és a mosdók elé vizelt, illetve az egyik vécét is körbejelölte pisijével. Addigra már elkérték az útlevelét és tisztult annyira a tudata, hogy lecsendesedett. Később át is öltözött, és az út végéig a helyén maradt csendben, mint aki jól végezte dolgát.

Mint írják, a hajnali érkezéskor rendőrök kísérték el a rendbontót.

Nemrég a Delta légitársaság Atlantából Barcelonába tartó járatának kellett visszafordulnia, mert egy utasra csillapíthatatlan hasmenés jött rá, de olyan erősen, hogy a székek közötti folyosót szennyezte össze. Az eredményről videó is készült.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#wizz air#bevizel#részeg#repülő

Címlapról ajánljuk