Külföld

Erőszakkal megfogta egy férfi péniszét a nő, aki két napig tivornyázott egy bevásárlóközpontban

rtl.hurtl.hu

2023. október 10. 14:49

Nevetve döntött fel egy kerekesszékes nőt. Állítólag megbánta tettét.

Kitoloncolás vár arra a lengyel nőre, aki erőszakkal megérintette egy férfi péniszét tivornyázása közben, írta meg a Daily Star.

A 28 éves Klaudia Staniszewska egy nőt is megpofozott, miközben az angliai Swindonban lévő bevásárlóközpontban randalírozott. A nő két napon át alkoholizált a bevásárlóközpontban, bakancsával átgázolt a nedves padlóra figyelmeztető táblákon, a bíróságon elhangzottak szerint feldöntött egy kerekesszékes nőt, aki remegni, sírni kezdett.

Keith Ballinger ügyész szerint a nő vihogott, miközben ezt tette. Tombolásának az vetett véget, amikor egy bolti alkalmazott feltartóztatta –  bár a nő azután is folytatta kirívó viselkedését. Ekkor ugyanis  Staniszewska erőszakkal megragadta egy férfi munkás péniszét. A férfinak nem esett maradandó sérülése, de fájdalmat és kellemetlenséget érzett. A rendőrség kiérkezésekor a nő azt mondta az egyenruhásoknak, hogy két napja folyamatosan ivott, illetve feldühítette, hogy hajléktalanná vált, és nincs hol laknia. 

Staniszewska megdöbbent a tettétől, amikor később értesült arról, hogy mit tett, állította védője. Szerinte a dolgok az elmúlt néhány hónapban javultak, már van tető a feje felett, Staniszewska megbánást tanúsított. Úgy tudja, hogy most már munkát keres, nem iszik. 

A bírák a nőt közérdekű munkára kötelezték, 25 rehabilitációs tevékenységgel töltött nappal és 175 óra fizetetlen munka elvégzésével. A nőnek minden áldozatnak 100 fontot kell fizetnie. A kitoloncolásra vonatkozó ajánlást is kézbesítették.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Hozzászólna?

 

Nyitókép: illusztráció – Fotó: Getty Images

#Külföld#zaklatás#erőszak#anglia#bevásárlóközpont

Címlapról ajánljuk