Megölte három kisgyerekét egy anyuka, majd kiugrott az ablakonVádat emeltek három kisgyerekének megölése miatt egy 32 éves amerikai nő ellen.
Külföld

Megölte három kisgyerekét egy anyuka, majd kiugrott az ablakon

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 16. 11:27

Vádat emeltek három kisgyerekének megölése miatt egy 32 éves amerikai nő ellen, aki lebénult, miután a gyilkosságokat követően kiugrott egy ablakon. 

Háromrendbeli emberölés miatt emelt vádat a helyi ügyészség egy 32 éves amerikai nő ellen, aki januárban megfojtotta három kisgyerekét – jelentette a helyi sajtó. A Massachusetts államban élő Lidsay Clancy a gyilkosságok után kiugrott egy ablakon és deréktól lefelé lebénult, és jelenleg is kórházban kezelik.

A nő január 24-én ölte meg ötéves lányát és hároméves fiát, akiket holtan találtak a lakásukban. Nyolchónapos fia pár nappal később halt meg egy bostoni kórházban. Mindhármukat megfojtotta.

A gyilkosságokat akkor követte el, amikor férje 25 percre elugrott otthonról, hogy vacsorát vegyen. A helyi sajtóban akkor megjelent hírek szerint Lindsay Clancy súlyos szülés utáni depresszióban szenvedett, és férje otthonról dolgozott, csak azért, hogy támogassa feleségét.

Nyitókép: GoFundMe

 

#Külföld#anya#gyilkosság#emberölés#gyerek#fojtogatás#egyesült államok

Címlapról ajánljuk