Külföld

Megölte 8 hónapos, hároméves és ötéves gyerekét egy anyuka

rtl.hurtl.hu

2023. január 28. 9:42

Mindegyiküket megfojtotta, a legfiatalabb pár nappal később halt bele sérüléseibe egy bostoni kórházban.

Megfojtotta három gyermekét, majd kiugrott lakásuk ablakán egy 32 éves amerikai nő, amikor férje egy kis időre elment otthonról a Massachusetts államban található Duxburyben található otthonából – jelentette a helyi sajtó. A férj a beszámolók szerint mindössze 25 percre volt távol: vacsoráért ment.

Amikor a hatóságok kiérkeztek a helyszínre, az anyát és három gyermekét eszméletlen állapotban találták. A rendőröket a nő férje hívta ki. Ötéves lánya és hároméves fia nem sokkal a kedden történt támadás után meghalt. Nyolc hónapos fiát pedig egy bostoni kórházba szállították, ahol pénteken halt bele sérüléseibe.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint Lindsay Clancy súlyos szülés utáni depresszióban szenvedett, és férje otthonról dolgozott, csak azért, hogy támogassa feleségét. Az anyukát kórházba szállították az eset után. A hatóságok ezzel kapcsolatban csak annyit közöltek, hogy vizsgálják ennek lehetőségét.

A helyi ügyészség korábbi közlése szerint kétrendbeli emberölés, valamint háromrendbeli fojtogatás vádjával indítottak eljárást a nő ellen.

Egy internetes adománygyűjtő oldalon közben kampányt indítottak az apa megsegítésére, aki „elképzelhetetlen tragédiát próbál feldolgozni”. A férfinek már több mint félmillió dollárt adományoztak. A pénzből a kórházi kezelések és a temetések költségeit fedezik, valamint a jogi képviselet díját.

Nyitókép: GoFundMe

 

#Külföld#gyilkosság#emberölés#gyerekek#anyuka#egyesült államok#szülés utáni depresszió

Címlapról ajánljuk