Külföld

Eldugult az étterem vécéje, tömegverekedés lett belőle

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 30. 21:50

Öt nőt gyanúsít a rendőrség garázdasággal.

Eldugult egy vécé a Florida állambéli Longwoodban található Papa Bees étteremben, amely tömegverekedéshez vezetett a helyszínen, írja a Click Orlando. Az esetnek a rendőrség vetett véget, öt nőt tartóztattak le.

Kiderült, hogy a nők egy ott dolgozót támadtak meg, miután az számon kérte őket, amiért egyikük a jelek szerint eldugította a vécét egy jó nagy adag papírral. A dolgozó arra kérte a nőket, hogy hagyják el az éttermet, ami ráadásul addigra már be is zárt.

A nők ekkor ordibálni kezdtek vele, majd egyikük felállt, és megütött a dolgozót. Erre a többi nő is csatlakozott az erőszakhoz: ütötték-rúgták szegény párát, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

A szemtanúk szerint a nők sószórókat és poharakat is dobáltak a többi munkásra, akik megpróbáltak véget vetni a bunyónak, mielőtt felhívták a rendőrséget. A nők végül elmenekültek a helyszínről, ám később a rendőrök elkapták őket, és garázdaság, valamint bántalmazás vádjával letartóztatták őket.

A nők szerint a „tiszteletlen és udvariatlan” dolgozó kezdte a verekedést azzal, hogy mellkason lökte egyiküket, amikor épp távozni próbáltak. A biztonsági kamerák felvételei viszont megcáfolták őket.

Nyitókép: Google Maps

#Külföld#florida#verekedés#vécé#dugulás#étterem

Címlapról ajánljuk