Külföld

Rémisztő videón, ahogy a korlátnak csapnak, majd elsodornak a hullámok egy gyereket

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 9. 14:09

Az észak-devoni partvidéken fekvő Ilfracombe üdülőjében egy erőteljes hullám ledöntött a lábáról egy gyereket, majd a korlátnak csapta. A bajba jutott lány megpróbált kapaszkodni, de végül a barátai szeme láttára rántotta magával a tenger, az ijesztő balesetről videó is készült.

Tengerbe sodortak a hullámok egy fiatal lányt Angliában, az észak-devoni partvidéken fekvő Ilfracombe üdülőjében, miközben a parton játszott a barátaival – számolt be róla a Sun.

Egy kamera megörökítette azt a hátborzongató pillanatot is, amikor az érkező hullám nekilöki a lányt a móló korlátjának. A videó 15. másodpercében sodorják el a hullámok a lányt, aki ezután átzuhan a korláton, majd egyenesen a vízbe esik.


A bajba jutott lány megpróbált a fémkorlátba kapaszkodni, de végül a barátai szeme láttára rántotta magával a tenger. A szemtanúk látszólag pánikba estek, és kétségbeesetten próbáltak segíteni a lánynak. 

Volt, aki egyből mentőcsónakért ment, de végül az egyiküknek sikerült kimenteni a bajból a gyereket, mielőtt még messzebbre sodródott volna. 

A városvezetés szerint a fiataloknak szerencséje volt, hogy nem sérültek meg komolyabban.

Nyitókép: @ndevoncouncil / Twitter

 

#Külföld#anglia#hullámok#tenger#baleset#Videó

Címlapról ajánljuk