Külföld

A Titan-tragédiában meghalt milliárdos fia azon kesereg, hogy vagyona ellenére sem akarnak lefeküdni vele a nők

rtl.hurtl.hu

2023. július 12. 17:15

Pedig nem túl vonzó, ha valaki egy tragédia árnyékában hülyeségeket posztol az internetre.

Panaszkodik Brian Szasz, a Titan-katasztrófában elhunyt milliárdos, Hamish Harding fogadott fia amiatt, hogy óriási öröksége ellenére sem akarnak lefeküdni vele a nők, írja a New York Post. A fiatal férfi már a múltban is sokak idegét felborzolta online tevékenységével, amikor még keresték az eltűnt tengeralattjárót, ő pedig arra használta ki a hírverést, hogy egy OnlyFans-modellel flörtöljön.

Most pedig azt írta Twitteren: „Több millióm van, mégsem akarnak lefeküdni velem”. Majd később hozzátette: „Ilyen sok pénzem van, és csak azt akarom, hogy egy lány lógjon velem, könyörgöm!” Ezeket a tweeteket később törölte, ám más, furcsa dolgokat is posztolt.

Egy másik tweetben azt írta: „Ne kérj tőlem pénzt, kivéve ha egy gyönyörű nő, vagy transz nő vagy! Egy OnlyFans-modell. Vagy egy fekete srác, aki egyetemre próbálna menni”. Később pedig azt írta: „Bazmeg, inkább megtartom a pénzemet!”

Amikor pedig több kritikát is kapott ezek miatt, azzal szabadkozott, hogy, ő csak meg akarja nevettetni az embereket, hogy könnyebb legyen a stresszes napjuk.

Szasz annak a brit milliárdosnak a fogadott fia, aki négy másik emberrel együtt meghalt, miután a Titan nevű tengeralattjáró összeroppant a Titanic roncsainak környékén. A tragédiával mi is több cikkben foglalkoztunk.

 

Hozzászólna?

 

Nyitókép: Twitter

#Külföld#titan#tragédia#titanic#milliárdos#örökség#szex#nők#twitter

Címlapról ajánljuk