Külföld

Börtöncellába zárta kisfiát a rendőrházaspár, mert nem nagyon ment a szobatisztaságra szoktatás

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 21:29

Sajátos nevelési módszer, ám nem mindenki van elragadtatva tőle. A szülők viszont megúszták a bántalmazást.

Azzal vádolnak egy floridai rendőrházaspárt, hogy börtöncellába zárták három és fél éves fiúkat, mert frusztráltak lettek amiatt, hogy nagyon nehezen lehet őt szobatisztaságra szoktatni, írja az AP hírügynökség.

Információik szerint a házaspár megúszta a felelősségre vonást, és mindketten megtarthatták a munkájukat, az ügy legtöbb részletét tartalmazó aktákat pedig lezárta egy megyei bíró. A rendőrség szóvivője arról beszélt, hogy nem tudják kommentálni az esetet.

A pár korábban be is vallotta, hogy kétszer is cellába zárták gyereküket 2022 októberében. Egy gyermekbántalmazással foglalkozó nyomozó is kihallgatta őket, az erről készült felvétel pedig elérte a médiát is. A pár ügyvédje szintén nem kommentálta az értesülésüket.

A gyerek anyja arról beszélt a felvételen, hogy nem hinné, hogy bármi rosszat tettek volna, az emberek csak kiforgatják azt, ami történt. A nyomozást az ügyben pedig egyenesen „őrültségnek” nevezte. Az édesapa szerint a síró gyerek összesen 13 percig volt a rácsok mögött, és a módszer sikeresnek bizonyult a szoktatásban.

Nyitókép: Unsplash

#Külföld#gyerek#rendőr#szoba#tiszta#börtön#cella

Címlapról ajánljuk