Külföld

Meg kellett szakítani a leszállást egy TUI-gépen, mert egy nő nem akarta bekötni a gyerekét

rtl.hurtl.hu

2023. június 23. 18:34

Ki mondta, hogy szülőnek lenni könnyű?

Meg kellett szakítani a leszállást a TUI egyik koszovói járatának, mert egy nő nem volt hajlandó becsatolni a gyereke biztonsági övét – írja a WalesOnline

Az egyik utas elmesélte, hogy mielőtt felszálltak, a légiutaskísérők ellenőrizték a biztonsági öveket. A nő akkor azt mondta, hogy a gyereke megijedt, és nem hajlandó felszállni a gépre. Végül sikerült leültetni, és amikor már a levegőben voltak, úgy tűnt, minden rendben van.

A gép így is hatórás késésben volt, az utasok megviselve érkeztek Manchesterbe. Landolni azonban már nem tudtak, ugyanis amikor a légiutaskísérők ismét körbejártak, a nő kiabált, hogy a gyereke retteg, ő pedig nem fogja lefogni őt. 

Ezután a pilótának meg kellett szakítania a leszállást és a Peak District felett kellett körözni.

„Az utasok üvöltöztek, szidalmazták, mondták neki, hogy üljön le, és önzőnek nevezték, elszabadultak az indulatok. A kapitány közölte, hogy a levegőben körözünk egy ideig. Miután leszálltunk, a gépen maradtunk, és rendőrök jöttek, hogy lekísérjék a nőt” – mondta az utas. 

A TUI megerősítette, hogy a gépet a manchesteri leszállás után rendőrök fogadták, és a „rendbontó utast” a rendőrök lekísérték a repülőgépről. A légitársaság megerősítette, hogy a biztonsági öv miatt robbant ki a vita. 

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#repülőgép#leszállás#biztonsági öv#tui#koszovó#egyesült királyság#rendőrség

Címlapról ajánljuk