Külföld

Meztelenül állított be egy vendéglőbe vacsorázni egy pár, a többi vendég nem nagyon értékelte őket

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 17:00

Pedig semmi illegálisat nem csinált a pár. Ön szerint ez belefér?

Meztelenül ült be vacsorázni egy pár egy vendéglőbe az angliai Bristol közelében, ám a hely vendégeinek nem nagyon tetszett ez a helyzet, írja a LadBible. Volt olyan, aki távozott a pubból a párt meglátva, de olyan is, aki mérges internetes értékelést adott le a szituáció miatt.

A pár azt állította, hogy az előző nap minden probléma nélkül meg tudtak vacsorázni meztelenül egy másik helyen, ám itt már többeknek sem tetszett. Egy vendég azt írta a TripAdvisorön, hogy „nem talált szavakat” a párra.

„Arra számítottunk, hogy nem fogják kiszolgálni őket. Számos kisgyerekes család volt a pubban, köztük mi, szóval nem helyes, hogy kiszolgálták őket” – panaszkodott egy vendég. Egy másik azt írta, úgy döntöttek, hogy elhagyják a vendéglőt, és inkább máshol vacsoráznak.

A nudizmus nem számít bűncselekménynek az Egyesült Királyságban. A törvény szerint „ha nincs a meztelenségnek szexuális kontextusa, és a meztelen embernek nem áll szándékában mást fenyegetni, vagy kényelmetlen helyzetbe hozni, abban az esetben nem kell intézkedéseket tenni”. A vendéglő szóvivője később arról beszélt, hogy pont emiatt nem tagadták meg a kiszolgálást. Azt is elmondta, hogy pozitív kommentek is érkeztek a párról. Hozzátette: egy elfogadó helyet üzemeltetnek, ahol szívesen látnak minden különbözőféle embert.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#étterem#pub#nudista#egyesült királyság#vacsora#család

Címlapról ajánljuk