Külföld

Öt éve várja egy nő, hogy a szeretője elhagyja érte a családját, kétségbeesve kért tanácsot

rtl.hurtl.hu

2023. június 5. 10:37

A jelek szerint mintha nem is tervezné, hogy elhagyja feleségét.

Nehéz helyzetbe került egy nő, aki évek óta várja, hogy a szeretője végre lépjen, és elhagyja érte a feleségét. A most 42 éves nő 6 éve találkozott a férfival, aki már a megismerkedésükkor elmondta neki, hogy boldogtalan a házasságában, és amint az akkor 17 éves lánya kirepül, elválik, és új életet kezdhetnek.

A nő a Sun tanácskérő rovatába küldte be a történetét, mert úgy érzi, hogy a férfi átverte őt. Mindezt a férfi tettei is igazolni látszanak:

A család kutyája nemrég elhuny és ő elkezdett új kiskutyát keresgélni, hogy felvidítsa a lányát és a feleségét. Egy kiskutya vásárlása hatalmas elköteleződés, és nem azt mutatja, hogy éppen arra készülne, hogy elhagyja a feleségét és új életet kezdjen

– vallotta be a nő. 

A nő és a férfi egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, a férfi mesélt neki a boldogtalan házasságáról, és találkozgatni kezdtek. 

Elkezdtünk egy intenzív viszonyt és a szex abszolút hihetetlen volt. Ő volt a legodaadóbb szerető, akivel valaha találkoztam

– mondta a nő, és hozzátette, hogy a férfi az ő 10 éves kisfiával is nagyon jól kijön. 

A nő szerint a kapcsolatuk az utóbbi időben megváltozott és folyton veszekednek, és úgy érzi, hogy már nem tud benne megbízni, ezért tanácsot kért a laptól.

A Sun tanácsadója megírta neki, hogy szerinte ideje lenne lezárnia a kapcsolatot, javítani a baráti kapcsolatain és új embereket megismernie, mert ezzel a férfival nincs közös jövője.

Nyitókép: Liubomyr Vorona / Getty Images

#Külföld#szerető#házasság#válás#kapcsolat#tanács

Címlapról ajánljuk