Külföld

A forgalmas strandon erőszakoltak meg egy 15 éves lányt

rtl.hurtl.hu

2023. május 26. 13:37

Támadója a mélyebb vízbe csalta egy zsúfolt tengerparton, és ott támadt rá, fényes nappal. 

Vádat emeltek nemi erőszak miatt egy 19 éves férfi ellen, aki egy angliai tengerparton támadt rá egy 15 éves lányra, miután a vízbe csalta – közölte a brit sajtó. Az eset fényes nappal, délután négy órakor történt, egy nyári vasárnap 2021-ben Bournemouth város strandján, ami ilyenkor jellemzően teli van emberekkel.

A hatóságok közlése szerint az áldozat a barátaival labdázott a strandon, amikor a labda a fiatalember elé esett, aki visszaadta nekik a játékot, majd beszélgetni kezdett az áldozattal, akit később bevitt a vízbe, ahol megerőszakolta.

A helyi rendőrség csak szűkszavúan nyilatkozott a két évvel ezelőtt történt esettel kapcsolatban, csak annyit közöltek, hogy „nagyon komolyan vesznek” minden szexuális bűncselekményt”, és „hosszú, minden részletre kiterjedő nyomozást” végeztek, és annak köszönhetően tudtak végül most vádat emelni az elkövető ellen. 

Jelezték, hogy az áldozatot és családját folyamatosan tájékoztatták a nyomozás állásáról, hozzátéve, hogy részleteket a bírósági eljárást miatt nem közölhetnek.

Nyitókép: Az angliai Bournemouth város strandja. Fotó: GettyImages

#Külföld#strand#nemi erőszak#anglia#egyesült királyság#tengerpart

Címlapról ajánljuk