Külföld

Egy transznemű hentes elrabolt, fogva tartott és szexuálisan zaklatott egy diáklányt

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 16:50

A brit férfi elismerte a bűnösségét. 

Egy transznemű hentes beismerte, hogy elrabolt egy iskolás lányt a skót határvidék egyik utcájáról, majd bezárta a hálószobájába, és szexuálisan zaklatta – írja a SkyNews

Andrew Miller – más néven Amy George – a fiatal áldozatot nőnek öltözve csalta be az autójába még februárban, majd a következő 27 órában otthonában többször is bántalmazta. A bíró a bűncselekményeket „visszataszítónak” és „minden szülő legrosszabb rémálmának” nevezte.

Az 53 éves férfi ma videóhívásban jelent meg az edinburgh-i Legfelsőbb Bíróságon, és bűnösnek vallotta magát. 

Mint a bíróság előtt elhangzott, a gyerek hazafelé sétált, amikor a számára ismeretlen Miller felajánlotta neki, hogy hazaviszi, mert „úgy tűnik, hogy fázik”. Miután otthonában többször is szexuálisan bántalmazta a kislányt, Miller elaludt. Ekkor az áldozata tárcsázta a segélyhívó számot, és sikerült elmenekülnie. 

A rendőrség szerint, amikor kimentették Miller otthonából a kislányt, „kézzelfogható” volt, hogy retteg. A lány korát és a bűncselekmények helyszínét nem hozzák nyilvánosságra az áldozat személyazonosságának védelme érdekében.

A SkyNews szerint a férfi korábbi hentesüzletét a nyomozók még februárban bedeszkázták. Miller négy vádpontban – emberrablás, szexuális erőszak, pornónézés gyermek jelenlétében, valamint 242 gyermekről készült illetlen kép birtoklása – bűnösnek vallotta magát.

Miller előzetes letartóztatásba került, ítélethirdetésére augusztusban került sor. 

Letartóztatásakor Miller melltartót, női alsóneműt, harisnyát és egy darab szilikonmellet viselt – a másik kiesett dulakodás közben. A bíróság férfiként hivatkozott rá, és közölték, hogy a börtönben férfikörletben fogják elhelyezni.

Nyitókép: Police Scotland

#Külföld#hentes#rablás#ítélet#szexuális zaklatás#zaklatás#bíróság

Címlapról ajánljuk