KERESÉS search-close

hentes

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hentes"

A család szerint a férj gyilkolt

Sosem tudják túltenni magukat a történteken - ezt mondja annak a nőnek a testvére, akit a vád szerint a férje megölt, majd feldarabolt 2014-ben, a Győr Moson Sopron megyei Darnózselin. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonytani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat testvérével készült teljes interjút ITT nézheti meg!

DARNÓZSELI GYILKOSSÁG: sztárügyvéddel harcol a család a bűnösség kimondásáért!

Május 27-én lesz öt éve, hogy meghalt az az asszony, akit a vád szerint az egykor hentesként dolgozó férje gyilkolhatott meg. Az asszony öccse szerint a fájdalmuk azóta sem szűnik. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonytani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat családja viszont biztos ebben. Most új ügyvédet fogadtak - ő képviselte a lúgos támadás áldozatát is

Nem drágul a húsvéti sonka

A tavalyihoz hasonló sonkaárakat ígér idén húsvétra az egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánc vezetője. A termelők költségei nőttek, de a fokozódó verseny hatására a bolti árak alig változnak a terméktanács szerint. Azt javasolják, hogy bejáratott üzletekben vagy hentesektől vásárolják meg a sonkát, ügyeljenek a szavatossági időre, de ne hagyják az utolsó napra a beszerzést. 

Felmentették a felesége maradványait szétszóró hentest

Elsírta magát a tárgyaláson a hentes, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte és feldarabolta a feleségét. Már az elejétől ártatlannak vallja magát, pedig több bizonyíték is szól ellene, sőt egy szemtanú állítólag azt is látta, ahogyan szétszórja a felesége maradványait egy réten. A bíró is mindenben egyetértett a váddal, a hentest most mégis felmentették.

Zé hentesnek állt, és pult alól osztotta a húsokat

A második feladat középpontjában a friss húsok, ennél is pontosabban pedig Zé állt. A zsűritag olasz nagypapáját megidézve, bepattant a hentes pult mögé, és eladta az áruját.

Nem találta a pénzt, ezért megölte feleségét

Szörnyű részletek derültek ki a gyilkosságról. A férj napokkal a gyilkosság után megtört, beismerő vallomást tett. A vádiratból most kiderült, hogy miután számon kérte házastársát a pénzről, ököllel torkon ütötte, amitől az asszony összeesett. Férje úgy látta, meghalt, ezért eltűntette a holttestet.

Gyilkosság: új eljárás, nincs holttest

Nincs elég bizonyíték, nincs holttest - új eljárás lesz a darnózseli gyilkosság ügyében, a bíróság ugyanis hatályon kívül helyezte az elsőfokú határozatot, amelyben felmentették a felesége megölésével vádolt hentest. A férfi ma is csak annyit mondott a bíróságon, hogy nem követte el a bűncselekményt. Az asszony 3 éve tűnt el mosonmagyaróvári munkahelyéről, később az otthonuk közelében lévő réten és férje kocsijában megtalálták a DNS-ét.

Hogyan töltsünk belet? Tanuld meg te is Peller Annával!

Rettegett tőle, mégis sikerült kipörgetnie a hentes hűtőjét. Így nemcsak egy belet kellett megtöltenie, de a borjúbrízzel is kezdenie kellett valamit. Szerencsére a séf épp időben érkezett, hogy besegítsen kicsit a béltöltésbe.

Házon kívül 2017-03-22


szerző:
2017.03.22. 22:40

Bevallotta a gyilkosságot


szerző:
2017.03.09. 18:01
Bevallotta a gyilkosságot

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság csütörtök délelőtt a felesége meggyilkolásával gyanúsított nemesgörzsönyi férfit. A korábban hentesként dolgozó férfi az asszony maradványait a családi házuk udvarában található emésztőgödörben próbálta eltűntetni. Miután a rendőrök elkapták, mindent bevallott.

Kitervelhette a gyilkosságot

Visszavitték a házhoz és ott is kihallgatták a felesége megölésével gyanúsított nemesgörzsönyi férfit. A helyiek mécsesekkel emlékeztek az asszonyra, akit péntek délután láttak utoljára a faluban. Pénzt vett fel, azután eltűnt. Férje mindenkinek azt mondta az asszony elhagyta őt, a rendőrségen is bejelentette az eltűnését. A férjet hétfőn vették őrizetbe, úgy tudjuk a ház udvarán és a férfi ruháin is vérnyomokat találtak a nyomozók. A helyiek szerint előre kitervelhette a gyilkosságot.

El akarta tüntetni a nyomokat

Brutális emberölés Veszprém megyében. Azzal gyanúsítanak egy hentest, hogy még pénteken, egy veszekedés hevében megölte a feleségét. A faluban, ahol laknak, döbbenten fogadták a hírt - úgy tudják, hogy a hentesként dolgozó 41 éves férfi a házuk udvarán lévő emésztőgödörben próbálta eltüntetni a maradványokat.

Tökéletes bűntény vagy ártatlanul meghurcolt hentes?

A Darnózseliben történt bűnügy Hollywoodban is megállná a helyét. Adott egy hentes, akinek eltűnt a válófélben lévő felesége. Nyomozni kezdtek, és vádat is emeltek a hentes ellen: az ügyészek szerint a férfi megölte, és házi hentes üzemében feldolgozta az asszonyt. A holttest máig nem került elő, ennek ellenére az ügy meglehetősen egyértelműnek tűnt, legalábbis a nyilvánosság számára. Ám a bíróság meglepő döntést hozott.

Karácsonyra hazamehet a hentes

Akár 20 millió forintos kártérítési is kaphat a darnózseli hentes, ha másodfokon is felmentik, és úgy döntenek, kártérítést kérnek az államtól. Legalábbis így számol a férfi ügyvédje. A hentest, akit azzal vádoltak, hogy megfojtotta feleségét, majd eltűntette a maradványait, pénteken elsőfokon felmentette a bíróság. Megrázó történet következik.

Felmentették a volt hentest


szerző:
2016.12.02. 18:31
Felmentették a volt hentest

Felmentette a bíróság a felesége megölésével vádolt darnózseli férfit. Az asszony családja döbbenten hallgatta az ítéletet, a férj arcán nem látszottak érzelmek. Ahogy arról többször beszámoltunk - a korábban hentesként dolgozó férfit azzal vádolták, hogy 2014 májusában meggyilkolta és feldarabolta feleségét, majd maradványait eltüntette.

Az igazságot akarja tudni a megölt nő bátyja

Bármi legyen is az igazság, csak derüljön ki - ezt szeretné annak a nőnek a családja, akit a vád szerint a válófélben lévő férje ölhetett meg a Győr-Moson-Sopron megyei Darnózseliben. Az áldozat bátyja nyilatkozott a Híradónak. A gyilkosság majdnem két éve történt, nemrég kezdődött a bírósági tárgyalás. A vádiratban az szerepel, hogy a hentesként dolgozó férfi a házuknál kialakított húsfeldolgozóban feldarabolta, majd eltüntette az asszony holttestét. A férj mindent tagad.

Mindent tagad a gyilkossággal vádolt hentes

A bíróság kérdéseire nem válaszolt, a tanúkat viszont elkezdte faggatni tárgyalásán a gyilkossággal vádolt darnózseli hentes. Az ügyészség szerint a férfi 2014 májusában meggyilkolta gyerekei anyját, majd a holttestet eltüntette a házuknál kialakított húsfeldolgozóban. A hentes viszont ezt tagadja. Továbbra is állítja, nem ölte meg feleségét, ennél többet azonban nem mond.
 

Több fogy az olcsóbb sertéshúsból

Már az első héten több sertéshúst adnak el a hentesek a januártól életbelépett áfacsökkentés hatására. Ez derül ki a hússzövetség adataiból. Átlagosan 200-300 forinttal lett olcsóbb a sertés tőkehús kilója.

Brutális módon ölhette meg feleségét a hentes

Brutális részletek derültek ki a darnózseli gyilkosságról. A vád szerint a helyi hentes miután tavaly meggyilkolta feleségét a munkahelyén, holttestét hazavitte, majd eltüntette az otthonukban kialakított húsfeldolgozóban.

Joe kiüti Hentest!


szerző:
2015.07.17. 20:35
Joe kiüti Hentest!

Joe nagy dózisú fájdalomcsillapító injekció után kész rá, hogy megküzdjön a Hentessel.

Megölhette a feleségét a hentes


szerző:
2014.12.19. 18:21
Megölhette a feleségét a hentes

Meghosszabbították annak a darnózseli férfinek az előzetes letartóztatását, akit felesége megölésével gyanúsítanak. A 40 éves nő májusban tűnt el munkahelyéről. Az autóját megtalálták a rendőrök.

Decembertől akár órákat is sorban állhatunk a hentesnél

Változnak az élelmiszerek jelölésére vonatkozó szabályok és ez nem csupán az előrecsomagolt termékeket érinti. De mit jelent ez a vásárlókra nézve?

A világ apraja-nagyja Vilmosék esküvőjén

A boltos, a hentes és a kocsmáros is megkapta a meghívót Kate Middleton falujában a hercegi pár esküvőjére.

Reggeli 10-08-09


szerző:
2010.08.09. 08:29
Reggeli 10-08-09

A hétfői Reggeliben itt volt az az édesapa, akinek fia július végén orvosi mulasztások miatt, vakbélgyulladásba halt bele. Vendégünk volt egy hétéves kislány is, aki csontvelőjét adja húgának, hogy testvére tovább élhessen.

Bevizsgálják, mi kerül a húsvéti menübe

A razzián állattelepeket, vágóhidakat, raktárakat, kamionokat, és boltokat vizsgálnak a szakemberek.

Hentest tüntetett ki a brit királyné

A férfi golyóstollal a füle mögött vette át kitüntetését, amit a több évtizedes szolgálataiért kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való