Külföld

A diplomaosztó alatt indult be a szülés a terhes egyetemistánál, de ő csak azért is végigsétált ezután a színpadon, hogy átvegye diplomáját

rtl.hurtl.hu

2023. május 14. 18:55

„Száz százalék, hogy semmi sem állíthatott volna meg abban, hogy végigsétáljak a színpadon” – szögezte le később a lány.

Emlékezetesre sikerült a diplomaosztója annak a 38 hetes terhes Michigan állambéli diáknak, akinél pont azelőtt indult be a szülés, hogy átvette a diplomáját. A lány úgy döntött, hogy ha törik, ha szakad, ő márpedig keresztülsétál a színpadon, és így is tett.

Később azt mondta: „Száz százalék, hogy semmi sem állíthatott volna meg abban, hogy végigsétáljak a színpadon”. A szüléssel csak ezután kezdett el foglalkozni: a vajúdás végül elég hosszúra sikerült, hiszen csak három nappal később adott életet gyerekének.

Mielőtt azonban fellépett volna a deszkákra, értesítette az egyetem képviselőit is, mert aggódott, hogy esetleg túl sokat kellene sétálnia. Azonban a személyzet megértette a helyzetét, és mindent megtett, hogy Kelsey Hudie probléma nélkül átvehesse a papírt.

Később azt is elmondta, hogy be akarta bizonyítani saját magának, és Nyla nevű kislányának is, hogy képes átvenni a diplomát. „Remélem egy nap megtudja, hogy milyen különleges is ő. A diplomán kívül mindig szerettem volna anya lenni, és most egyszerűen boldog vagyok” – mondta a helyi sajtónak.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#terhes#diploma#egyetem#szülés

Címlapról ajánljuk