Külföld

Egy ideges vegán család levélben fenyegeti a szomszédját, hogy csukja be az ablakot, amikor húst süt

rtl.hurtl.hu

2023. május 11. 17:04

Ausztráliában sem könnyű! Főleg, ha a szomszéd grillpartit tart.

A Hey Perth nevű Facebook-oldal osztott meg egy levelet, amelyet egy ausztrál olvasójuk kapott a vegán szomszédaitól.

A család már korábban is küldött egy levelet, amelyben azt kérték a szomszédtól, hogy csukja be az ablakot, amikor húst süt. 

„A családom vegán (csak növényi alapú ételeket eszünk), és az Ön által főzött hús szagától rosszul érezzük magunkat és feldúltak vagyunk. Nagyra értékelnénk a megértését. Köszönettel, Sarah, Wayne és a gyerekek”.

A vegán levélírók most eggyel továbbmentek, ugyanis azzal fenyegetőznek, hogy 

lépéseket tesznek, amennyiben nem teljesítik a kérésüket

– írja a Mirror

A levél „utolsó figyelmeztetés” feliratú borítékban érkezett (az után, hogy a család tartott egy koronázási grillpartit) és melléírták azt is, hogy „ez már több a soknál”. A levélben a szerző azzal vádolja a szomszédot, hogy „durva”, és „gúnyt űz a családjából”. 

Szerinte a szomszéd mindent elkövetett, hogy bosszúságot okozzon. „Elmondtam az aggodalmaimat azzal kapcsolatban, hogy a hússzag miatt a családom rosszul érzi magát, mire ön szombat este grillpartit rendez és meghív egy csomó embert, tudván, hogy ez hatással lesz rám és a családomra” – írta.

A levélben az is szerepel, hogy a család látta, hogy az első levelük kikerült az internetre, majd újra megkérték a szomszédokat, hogy „ne grillezzenek többet” és „tartsák zárva az ablakot, amikor főznek”, „különben fejlelentik őket” és a közösségi médiában is „közzéteszik az esetet”. 

A kommentelők egyébként megosztottak abban a kérdésben, hogy kinek van igaza, egyesek szerint a vegán család rendkívüli módon túlreagálja az ügyet, mások úgy vélik, a saját otthonában mindenki úgy főz, ahogy akar.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#vegán#hússütés#húsevés#szomszéd#levelek#ausztrália

Címlapról ajánljuk