Külföld

Részeg sofőr ölt meg egy nőt, pár órával azután, hogy összeházasodott szerelmével

rtl.hurtl.hu

2023. május 2. 7:58

Éppen a lagziból indult el férjével és a násznép két tagjával, amikor elgázolták őket. 

Samantha Miller élete legboldogabb napján volt túl. A 34 éves amerikai nő pénteken összeházasodott szerelmével, és az esküvő „pontosan olyan volt, mint amilyennek megálmodta” – mondta el a WBTV televíziónak legjobb barátnője.

Férjével, Aric Hutchinsonnal, valamint két barátjukkal éppen a lagziról távoztak egy golfautóval a dél-karolinai Folly Beach városában, amikor egy részeg sofőr beléjük hajtott. A golfautó – amin a „friss házasok” felirat volt olvasható – az ütközés erejétől nagyjából száz métert repült, és többször is átfordult.

Az ifjú feleséget a kiérkező mentősök próbálták megmenteni, de a nő a helyszínen életét vesztette. Férjét kritikus állapotban szállították kórházba. A beszámolók szerint több csontja is eltört, valamint agysérülést szenvedett. Azt nem lehet tudni, hogy felesége haláláról beszámoltak-e már neki. Az autóban utazó két másik ember szintén súlyos sérülésekkel került kórházba.

A férj anyja elmondta:

Egy műanyag zacskóba rakva kaptam meg Aric jegygyűrűjét a kórházban, öt órával azután, hogy Samantha felhúzta az ujjára. Aric az élete szerelmét vesztette el.

A helyi hatóságok közlése szerint az ifjú házasokat egy 25 éves nő gázolta el. Jamie Lee Komoroski több mint száz kilométer per órás sebességgel halad egy olyan útszakaszon, ahol a megengedett sebesség 40 kilométer per óra volt. A nő ellen halált és súlyos sérülést okozó ittas vezetés miatt emeltek vádat, valamint gondatlanságból elkövetett emberölés miatt is eljárást indítottak ellene.

Nyitókép: Aric Hutchinson és Samantha Miller az esküvőjükön. Fotó: GoFundMe

#Külföld#gázolás#halálos baleset#esküvő#lagzi#házasság

Címlapról ajánljuk