Külföld

„Még mindig pincérnő lenne, ha nincs apa” – nyilatkozott Meghan Markle családja

rtl.hurtl.hu

2023. április 30. 18:45

Szerintük Harry és Meghan kapcsolata mérgező.

Leültette Meghan Markle apját, Thomast, és féltestvéreit, Samanthát illetve ifjabb Thomas Markle-t egy ausztrál tévé, hogy beszéljenek arról, hogyan szakadt meg a kapcsolat köztük és Sussex hercegnéje között, amikor az beházasodott a brit királyi családba. 

Elmagyarázták, hogy szerintük Meghan azért szakította meg velük a kapcsolatot, mert nem tartja őket „elég jónak” a királyi család számára. Valójában Markle akkor határolódott el a családja apai ágától, amikor megtudta, hogy az apja összejátszott egy lesifotóssal a Harryvel való királyi esküvője előtt.

Féltestvére, Samantha arról beszélt, hogy Meghan „még mindig pincérnő lenne, ha nem lenne apa”, illetve szidta Meghan és Harry kapcsolatát, „mérgezőnek” nevezve azt. 

„Tényleg nem egészségesek egymás számára” – mondja Samantha az interjúban, hozzátéve: „Ez egy mérgező kapcsolat” – idézte szavait a Mirror.

Meghan édesapja, a 78 éves Thomas, aki tavaly tavasszal agyvérzést kapott, érzelmesen beszélt a lányáról. 

Bárcsak leülhetnénk és beszélgethetnénk. Bárcsak megoldhatnánk a nézeteltéréseinket. Szeretett engem. Én vagyok a hőse. És hirtelen kidobtak

– magyarázta Thomas. Az interjúban a család régi felvételeket is megosztott Meghan Markle-ről. Miután Harry herceg egyszer azt nyilatkozta, hogy felesége gyászolja az édesapja elvesztését, Thomas most azt mondta: a lánya megölte őt, majd meggyászolta. 

A műsorvezető, Liam Bartlett szembesítette a családot azzal a felvetéssel, hogy ők is rengeteg pénzt kerestek a családi viszályból, és számos alkalommal szivárogtattak a sajtónak Markle kifejezett kérése ellenére. A riporter elmagyarázta, hogy lehet, hogy Meghan pénzt keresett azzal, hogy eladta a történetét, de az apa is, azzal, hogy eladta a lánya történetét. Thomas arról beszélt, hogy „meg kellett mutatnia ezt az oldalt is”, de ma már inkább elégetné a levelet, minthogy teljes egészében eladja. 

Samantha azt is megkérdőjelezte, hogy a herceg és a hercegné vajon tényleg csöndesebb magánéletre vágyik-e, mert szerinte aki ezt akarja, az nem mesél egy könyvben a gyerekéről – utalt Harry herceg Tartalék című könyvére. Azzal is vádolta a féltestvérét, amiért szerinte „hiányzik belőle az empátia, a bűntudat vagy a szégyenérzet”. 

Az apa azonban azzal zárta a beszélgetést, hogy szereti Meghant és Harryt is és nyitott a kibékülésre. Az interjúban a család egyébként olyan felvételeket is nyilvánosságra hozott, amelyek szerintük ártanak a hercegné imidzsének és „soha nem akarta, hogy a világ lássa őket.” 

Nyitókép: Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage

#Külföld#meghan markle#Thomas Markle#harry herceg#királyi család

Címlapról ajánljuk