Bulvár

Nyilvánosságra hozták az első, kompromittálónak szánt képet Meghan Markle-ről

rtl.hurtl.hu

2023. április 30. 8:10

Meghan Markle családja leleplezőnek szánt, exkluzív interjút adott a hercegnéről.

Meghan Markle családja leleplezőnek szánt, exkluzív interjút adott a hercegnéről, a beszélgetést III. Károly koronázásának napján hozzák nyilvánosságra nyíltan azzal a céllal,hogy  felkavarják az állóvizet. Arra számítanak ugyanis, hogy az eddig titkos felvételek sokkolni fogják a világot.

A hercegné nem lesz ott a koronázáson, ennek hátterében az újabb tiarabotrányon át egy titokzatos ruháig sok furcsaságot emlegetnek, erről bővebben korábbi cikkünkben írtunk.

A botrányosnak ígérkező interjúban a család szerint olyan korábbi felvételeket hoznak nyilvánosságra, amelyek ártanak a hercegné imidzsének és „soha nem akarta, hogy a világ lássa őket.” A beszélgetés kedvcsinálójában ártatlannak tűnő házi videók tűntek fel a fiatal Meghan Markle-ről. 

A Daily Star írta meg, hogy egy leleplezőnek szánt fotó már meg is jelent, ezen a hercegné fiatalabb korában látható, amint családjával egy étteremben van. A fotót Taylor Auerbach újságíró tweetelte, a képaláírással együtt: 

A fotók, amelyeket Meghan Markle SOHA nem akart megmutatni a világnak.


A hercegné és édesapja, Thomas Markle, illetve családja apai ága között meglehetősen rossz a kapcsolat. Meghan Markle-t azzal vádolják, hogy elhanyagolta családja ezen ágát, ő pedig azt mondja, apja az utolsó pillanatban mondta le londoni utazását, ezért nem vezette őt oltár elé. Később pedig pénzért vállalt beállított, majd spontánnak eladott képeket egy bulvárfotóssal szövetkezve. 

Nyitókép: Neil Hall / EPApool / MTI

#Bulvár#meghan markle#koronázás#iii.károly

Címlapról ajánljuk