Külföld

Vilmos és Katalin „nem mond semmit Harryéknek”, mert félnek, hogy minden kiszivárog

rtl.hurtl.hu

2023. március 28. 17:06

Esetleg még viszontlátnák a szavaikat egy hatrészes dokumentumfilm-sorozatban. 

Vilmos herceg és Katlain hercegnő óvatos azzal kapcsolatban, hogy mit mond el a Sussexeknek a koronázással kapcsolatban, mert attól félnek, hogy bármilyen félreérthető megjegyzés kiszivárogat az amerikai közönségnek – írja a Mirror

A trónörökös és a felesége úgy gondolja, hogy az információk esetleg kimehetnek, mivel „minden eladó”. 

Harry és Meghan meghívást kapott a május 6-i királyi koronázásra, és bár úgy tudni, hogy részt akarnak venni az eseményen, egyelőre nem közölték nyilvánosan a döntésüket.

Louise Roberts újságíró szerint senki nem tudja, mit mondanak majd Harryék, miután a koronázás után visszamennek Amerikába. 

De a probléma az, hogy bárki, aki közel állhat hozzájuk, például Vilmos és Kate, nem mond nekik semmit. Mindenki retteg, minden eladó, minden indiszkréciót vagy minden félreérthető megjegyzést felnagyíthatnak az amerikai közönség számára, hogy profitot termeljenek

– mutatott rá. 

Egy királyi bennfentes szerint Harry és Meghan részesei akarnak lenni annak a „különleges családi pillanatnak”, amikor a királyi családtagok a Buckingham-palota erkélyén gyűlnek össze a koronázáskor.

Általában csak a királyi család hivatalos tagjai jelennek meg az erkélyen, azonban a forrás szerint Harry és Meghan is szeretne ott lenni, annak ellenére, hogy 2020 januárjában lemondtak a rangidős királyi családtagságról.

Nyitókép: Karwai Tang / Getty Images

#Külföld#vilmos herceg#katalin hercegnő#harry herceg#meghan markle#látogatás

Címlapról ajánljuk