Külföld

Letartóztatták a Creed és a Marvel-filmek sztárját, mert állítólag megvert egy nőt

rtl.hurtl.hu

2023. március 26. 14:30

Nemrég még az rtl.hu-nak adott interjút.

Letartóztatták Jonathan Majors-t, a Creed-filmek és a Marvel univerzumának sztárját New Yorkban, mert a vád szerint fojtogatott, zaklatott és megütött egy nőt – valószínűleg a barátnőjét. A nőt kórházba szállították könnyebb sérülésekkel, ahonnan hamarosan kiengedték.

A Guardian szerint Majors-t azóta kiengedték a rendőrségről. A 33 éves színész szóvivője tagadta, hogy bármilyen helytelen magatartást tanúsított volna. „Már várjuk, hogy tisztázzuk a nevét, és megoldjuk ezt a helyzetet” – nyilatkozta.

Majors az egyik legígéretesebb feltörekvő sztárnak számít Hollywoodban. Nemrég a Lovecraft Country című sorozat főszerepével szerzett nevet magának, aztán ő játszhatta el a Marvel-univerzum második nagy főgonosza, Kang szerepét. A nemrég moziba került Creed III-ban szintén a fő antagonistát alakítja.

Nemrég az rtl.hu is beszélgetett Majors-szel A Hangya és a Darázs: Kvantumánia premierje kapcsán. Akkor arról beszélt, hogy saját képregényfőgonoszát Nagy Sándor, Kleopátra és a jó öreg Dzsingisz Kán karakteréből gyúrta össze.

Nyitókép: Disney / Marvel

#Külföld#jonathan majors#marvel#letartóztatás#kapcsolati erőszak#new york#színész

Címlapról ajánljuk