Külföld

Videó: kétszáz szülő és gyerek verekedett össze egy alternatív középiskolában, az egyik kiérkező rendőrt megharapták

rtl.hurtl.hu

2023. március 9. 15:40

Végül tíz diákot állított elő a rendőrség.

Letartóztattak tíz diákot egy Louisiana állambéli alternatív középiskolában, miután egy tömegverekedésben kétszáz szülő és diák esett egymásnak. A helyzet odáig fajult, hogy az egyik kiérkező rendőrt meg is harapták, aki erre a falba verte egy diák fejét.

A helyszínre több tucat rendőr érkezett ki. Az egyik rendőrt törött csípővel vitték kórházba. A harc az iskola tornatermében, és az udvaron is folyt. Volt olyan diák is, aki arról számolt be a helyi médiának, hogy a rendőrök minden ok nélkül lefújták paprikaspray-vel.

Az eset úgy indult, hogy egy szülő pár diákkal együtt a bokrokban bujkált, és egy másik diákra vártak. Miután megérkezett, bunyó tört ki öt lány között. Ezután a tanárok több diákot is bezártak a tornaterembe, ahol több verekedés tört ki. Később az udvaron egy pisztolyt is találtak a rendőrök.

„Az emberek elkezdték felhívni az ismerőseiket, családtagjaikat, akik folyamatosan érkeztek” – számolt be az egyik diák arról, hogyan nőtt egyre nagyobbra a verekedők tömege. Az iskola felügyelője arról beszélt: „Elfogadhatatlan az, hogy a szülők megjelennek az iskolánál, és harcolni kezdenek a diákokkal”.

A reggeli incidens után a tanítás folytatódott.


Nyitókép: YouTube

#Külföld#iskola#tömegverekedés#diák#szülő#louisiana

Címlapról ajánljuk