Meggyilkolta apját a 16 éves fiú, aztán házibulit rendezett, ahol a letakart hulla is ott voltA fiú drogfogyasztása miatt állandóan veszekedtek.
Külföld

Meggyilkolta apját a 16 éves fiú, aztán házibulit rendezett, ahol a letakart hulla is ott volt

rtl.hurtl.hu

2023. március 7. 16:12

A fiú drogfogyasztása miatt állandóan veszekedtek.

Megölte 78 éves apját egy 16 éves román fiú, majd letakarta a holttestet, és házibulit szervezett, írja a Blikk a helyi sajtóra hivatkozva. A fiú vasárnap este késelte meg a férfit, majd meghívta a barátait egy bulira.

„Az ő és az ügyben eddig meghallgatott más személyek vallomása alapján volt buli, de anélkül, hogy a többi fiatal tudott volna a holttest jelenlétéről a házban. A holttest nem volt látható” – írja a román ügyészség a ruhákkal és lepedőkkel letakart testről.

Az üzletember holtteste mindvégig a konyhában feküdt, a fiú barátainak azt hazudta, hogy a törött járólapokat takarta el a kupaccal. A fiú végül csütörtökön tért vissza édesanyjához, akinek összefüggéstelenül mesélte el, hogy baj van.

A nő pénteken elment volt férje otthonába, ahol megtalálta a holttestet és értesítette a hatóságokat. A halottkémek megállapították, hogy a férfi a támadás után legalább 24 órával még élet és halál között volt. A fiú azt mondta a nyomozóknak, hogy az utóbbi időben drogos bulik miatt veszekedett az apjával.

Nyitókép (illusztráció): Chaichan Pramjit / Getty Images

#Külföld#késelés#románia#házibuli#apa#drog

Címlapról ajánljuk