Külföld

Megszólalt a nő, akit 120 kilós tanítványa még akkor is taposott, amikor eszméletlenül feküdt az iskola folyosóján

rtl.hurtl.hu

2023. március 1. 10:24

Állítja: nem igaz, hogy elvette a fiú Nintendóját.

Eszméletlenre vert egy pedagógiai asszisztenst egy 17 éves diák a floridai Palm Coast egyik középiskolájában, erről pedig felvétel is készült. Ezen jól látszik, hogy a majdnem két méter magas, 120 kilós diák nekifutásból támad a tanárnőre, földre löki, rúgja, majd tucatnyi alkalommal nagy erővel megüti a magatehetetlen nőt. 

A diák még akkor is folytatta a tanárnő bántalmazását, amikor az iskola biztonsági őre lerángatta róla. A hatalmas termetű, megvadult fiatalt végül csak négy ember tudta lefogni.


A videó és az eset nagy port kavart, már csak azért is, mert az első híradások arról szóltak, hogy a tanárnak azért kellett mindezt elszenvednie, mert elvette a fiú Nintendóját. 

A New York Post számolt be róla, hogy hétfőn megszólalt a pedagógiai asszisztens, akit nem csak földhöz vágott tanítványa, hanem 15 alkalommal meg is taposott. Joan Naydich még lábadozik sérüléseiből, de azt tisztázni akarta nem igaz, hogy elkobozta a Ninedo Switch játékkonzolt. Támadója viszont azt állította a rendőröknek, hogy ez volt tette kiindulópontja. 

A kétgyermekes anyát már kiengedték a kórházból, azonban az előtte álló, várhatóan hosszú gyógyulási folyamat megijeszti. A GoFundMe nevű oldalon már több mint 66 ezer dollárt, átszámítva 21,1 millió forintot gyűjtöttek az áldozatnak. 

Nyitókép: Twitter

#Külföld#iskola#Nintendo#verekedés#egyesült államok#Videó#felkavaró#iskolai erőszak

Címlapról ajánljuk