Bulvár

Nekifutásból rárontott, ütötte, rúgta a tanárnőt egy csaknem kétméteres fiú

rtl.hurtl.hu

2023. február 25. 7:59

Eszméletlenre vert egy tanárnőt egy 17 éves diák a floridai Palm Coast egyik középiskolájában, mert elkobozta a Nintendo videojátékát – írja a New York Post című lap, amely egy videofelvételt is közzétett az esetről.

A felvételen látszik, hogy a majdnem két méter magas, 120 kilós diák nekifutásból támad a tanárnőre, földre löki, rúgja, majd tucatnyi alkalommal nagy erővel megüti a magatehetetlen nőt. A diák még akkor is folytatta a tanárnő bántalmazását, amikor az iskola biztonsági őre lerángatta róla. A hatalmas termetű, megvadult fiatalt végül csak négy ember tudta lefogni.


A letartóztatásról szóló jelentés szerint a kiérkező seriffhelyettesek véresen, eszméletlen állapotban találták a tanárnőt. A letartóztatott diák a letartóztatása után is agresszíven viselkedett, le akarta köpni a tanárnőt és azt mondta, „meg fogja ölni”. A rendőrségen csak az érdekelte, mikor engedik ki, és rugdosni kezdte az asztalt, amikor nem az elvárt választ kapta.

Rick Staly, Volusia megyei seriff azt mondta: a diák tette teljes mértékben elfogadhatatlan. Az elkövetőt a fiatalkorúak börtönébe szállították, súlyos testi sértéssel vádolják. A megyei iskolákat felügyelő szervezet csak csak annyit közölt, a tanulók és a személyzet biztonsága kiemelten fontos számukra, illetve hogy teljes mértékben együttműködnek a hatóságokkal.

Nyitókép: Twitter

#Bulvár#Nintendo#iskolai erőszak#tanár

Címlapról ajánljuk