Meghan Markle csalódott, amikor megtudta, hogy Harrynek csak kevés pénze van – állítja a királyi szakértőTom Bower szerint a sussexi hercegné „pénzmániás”.
Külföld

Meghan Markle csalódott, amikor megtudta, hogy Harrynek csak kevés pénze van – állítja a királyi szakértő

rtl.hurtl.hu

2023. február 27. 19:47

Tom Bower szerint a sussexi hercegné „pénzmániás”. 

Meghan Markle „meglepődött és csalódott volt”, amikor megtudta, hogy Harry hercegnek olyan „kevés” pénze volt – állítja egy királyi szakértő. 

Tom Bower – aki a tavaly megjelent Bosszú – Meghan és Harry a Windsorok ellen című könyvet írta – a GB News műsorában beszélt a pár korai kapcsolatáról, „pénzmániásnak nevezve” a Suits egykori színésznőjét. 

Bower szerint Markle úgy gondolta, hogy Harry több százmilliót, vagy akár milliárdot is érhet, és most azon vannak, hogy „ezt elérjék”. Bower úgy véli, hogy Meghan Cadillacekben és magánrepülőkben akar utazni parancsra, pedig ezekért jelenleg kuncsorognia kell. 

A szakértő arról is beszélt, hogy Harry herceg és Meghan Markle jelenléte „tönkreteheti” Károly király májusban esedékes koronázását és beárnyékolhatja az uralkodót – írja a DailyMail

Sussex hercegét és hercegnéjét várhatóan meghívják a május 6-i koronázásra, annak ellenére, hogy Harry memoárja, a Tartalék komoly indulatokat és médiavisszhangot keltett. A könyvről itt írtunk

Nyitókép: WPA Pool / Getty Images

#Külföld#meghan markle#harry herceg#királyi család#tom bower#pénz

Címlapról ajánljuk