Külföld

Letartóztatták, mert evett a chipsből, amit a tolvaj elejtett

rtl.hurtl.hu

2023. február 22. 12:18

Amikor elfogták, „chipmorzsák voltak az arcán”. 

Lopás miatt emeltek vádat egy férfi ellen az amerikai Tennessee államban, miután evett abból a chipsből, amit egy másik férfi lopott el egy benzinkútról – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint az eredeti tolvaj összeveszett a Memphis városában található benznikút eladójával, mert a nő nem volt hajlandó sört adni neki.

A dühös férfi egy egész polcnyi chipses zacskóval távozott a kútról, és az autója hátsó ülésére rakta, de közben néhány zacskó a földre esett. Miután elhajtott Joseph Braswell felvett két zacskót a földről.

A helyszínre kiérkezett rendőrök pár perccel később találták meg a férfit, akinek arcán a rendőrségi jelentés szerint „chipsmorzsák voltak láthatóak”. Braswellt 11 nappal a február 9-én történt eset után letartóztatták, és ezer dollár érték alatti lopás vádjával indítottak eljárást ellene, megemlítve a jelentésben, hogy a chips zacskónként majdnem öt dollárba, azaz átszámítva nagyjából 1800 forintba került.

A rendőrség közölte, hogy a térfigyelő kamerák felvételeinek megnézése után arra jutottak, hogy Braswell tisztában volt azzal, hogy a chips lopott volt.

Arról nem tettek említést, hogy az eredeti tolvajt elfogták-e.

Nyitókép: Joseph Braswell. Fotó: Memphis Police Department

#Külföld#lopás#tolvaj#egyesült államok#chips

Címlapról ajánljuk