Külföld

Andrew Tate vallomást tett: szerinte csak azért vádolják nemi erőszakkal, mert nem volt hajlandó házat venni egy nőnek

rtl.hurtl.hu

2023. január 26. 13:50

Ártatlannak vallja magát a nőgyűlölő.

Vallomást tett Andrew Tate egy bukaresti bíróságon, írja a Daily Mail. A nőgyűlölő influenszer azt állítja, hogy a nő, aki nemi erőszakkal vádolja, követte őt Romániába, és csak azután jelentette fel a rendőrségen koholt vádakkal, hogy Tate közölte vele: nem hajlandó 200 ezer eurós házat vásárolni a nővérének.

Tate arról is beszélt hogy az ügyészek szerinte csak a releváns információk egy töredékét használják fel a bíróságon. „Itt az idő, hogy véget érjen ez a cirkusz” – fogalmazott a volt kickboxer. A vád szerint Tate egy olyan nőt erőszakolt meg, aki 2021 novembere és 2022 áprilisa között élt vele az országban.

A drogfüggő nővel még egy londoni sztriptízbárban találkozott Tate. Romániában szenvedélybetegség miatt állítólag arra kényszerítették, hogy a szintén vád alá helyezett Georgiana Naghellel, Tate asszisztensével maradjon.

A rendőrség szerint Naghel és a volt rendőrtiszt, Luana Radu a Tate-fivérek „hadnagyaiként” dolgoztak, és segítettek nekik fogva tartani hat nőt. Emellett pornó forgatására is kényszeríthették őket.

A vádakról már korábban is írtunk. Tate-et azután találta meg a rendőrség, hogy a celeb egy videóban szólt be Greta Thunbergnek, akivel korábban a Twitteren veszett össze. Azt írtuk Tate-ről: nemcsak lúzer, hanem rendkívül veszélyes lúzer. Azon túl, hogy súlyos bűncselekményekkel vádolják, influenszerként totálisan őrült nézeteket terjesztett.

Nyitókép:  Andreea Campeanu/Getty Images

#Külföld#andrew tate#bíróság#románia#vallomás#nemi erőszak#vád

Címlapról ajánljuk