Külföld

Lefoglalták Andrew Tate luxusautóit a román hatóságok

rtl.hurtl.hu

2023. január 15. 9:09

A nyomozás költségeit fedezik belőlük. 

A román hatóságok 15 luxusautót foglaltak le az egyebek mellett emberkereskedelem miatt letartóztatott Andrew Tate brit influenszertől. Az autók között van Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Porsche, BMW, Mercedes és Aston Martin is.

A DW cikke szerint a román hatóságok 3,6 millió euró értékben foglaltak le autókat és órákat a hímsoviniszta celebtől, akit azután vettek őrizetbe, hogy a Twitteren benzinzabáló sportautóival menőzve szólt be Greta Thunberg klímavédelmi aktivistának.

A román hatóságok közlése szerint a Tate-től lefoglalta értékeket a nyomozás költségeinek fedezésére, valamint az áldozatok kompenzálására fogják felhasználni, ha az ügyészek be tudják bizonyítani, hogy azokat illegálisan szerzett pénzből vette.

Tate-et a testvérével, valamint két román nővel együtt december végén vették őrizetbe, emberkereskedelem, nemi erőszak, valamint nők szexuális kihasználására létrehozott bűnszervezet alapításának gyanújával. Tate és testvére tagadja, hogy bármilyen törvénysértést követtek volna el.

A nőgyűlölő Tate-ről ide kattintva tudhat meg többet.

Nyitókép: Fénykép Tate autógyűjteményéről. Fotó: Andreea Campeanu/Getty Images

 

#Külföld#andrew tate#románia#luxusautók#Órák#lefoglalás#elkobzás

Címlapról ajánljuk