Külföld

Folyamatosan férfiak ostromolják – testőrt fogadna a 37 éves modell, hogy végre nyugalomban edzhessen

rtl.hurtl.hu

2023. január 12. 9:50

Túl szexi lány.

Monica Huldt csak azt szeretné, ha békén hagynák – írja a Daily Mail. Állítása szerint az edzőteremben folyamatosan megpróbálják felszedni, mert annyira dögös. A modellnek annyira elege lett a vég nélküli udvarlásból, hogy testőrt fogadna, nem kevesebb, mint havi háromezer dollárért.

A 37 éves Monica az arizonai Scottsdale-ben él, ahol hetente legalább ötször jár edzőterembe, és közben folyamatosan ostromolják a férfiak. A lengyel származású nő, akinek 305 ezer követője van az Instagramon, hízelgőnek találja, hogy a férfiak vonzónak találják, de már elege van abból, hogy folyamatosan félbeszakítják a fitneszprogramját.

Egyszer például éppen a telefonomat néztem, amikor odajött hozzám egy idősebb férfi, és azt mondta: ne próbálj meg sms-t írni, nem hoztam magammal a telefonomat. Azt válaszoltam, hogy nem neki írok, mire ő megkérdezte, hogy akarok-e

– mesélte.

Bár értékeli a bókokat, és mindezt hízelgőnek találja, a 37 éves nő megjegyezte, hogy egyszerűen szeretne egy kis időt magára szánni anélkül, hogy kényelmetlenül érezné magát. Arról nem is beszélve, hogy Monica „klasszikus feleségnek” vallja magát, és boldog házasságban él férjével.

Nyitókép: Monica Huldt, 2022 júliusában a David Ortiz tiszteletére rendezett ünnepségen Los Angelesben. Fotó: Paul Archuleta / Getty

#Külföld#modell#edzőterem#udvarlás#testőr

Címlapról ajánljuk