Külföld

Nem szívbajos betörő: felhívta a rendőrséget, hogy segítenének-e elszállítani a lopott holmit

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 19:56

Vajon mi lehetett az elképzelés?

Két embert letartóztattak Floridában, miután egyikük a 911-et hívta, hogy segítséget kérjen a holmijuk elszállításához egy házból, amelybe betörtek – közölték a hatóságok.

A Polk megyei seriff hivatala közölte, hogy szombaton mentek ki egy otthonhoz, miután felhívták őket onnan, de aztán senki nem szólalt meg. A hivatal megállapította, hogy a házban senki nem lakik, viszont ott találtak egy férfit és a barátnőjét, akik behatoltak egy ajtón.

A rendőrök már keresték a férfit, mert a biztonsági kamerák felvételei alapján megállapították, hogy ő tört be a Poinciana városában lévő Dollar General üzletbe. 

A nő elmondta, hogy azért hívták a 911-et, hogy a bűnüldöző szervek segítsenek nekik elszállítani a holmijukat a házból, ahová éppen betörtek. Emellett el akartak jutni a repülőtérre, hogy a hétvégét New Yorkban tölthessék 

– közölte a seriffhivatal.

„A rendőrök segítettek nekik, és el is vitték őket, de nem a repülőtérre... hanem a dutyiba” – írta a hivatal, és hozzátette: szívesen látják őket ott egész hétvégén, az úgyis jobb hely, mint New York.

A férfit az üzlettel kapcsolatos betöréssel és lopással, valamint lakásbetöréssel vádolták meg. A nő ellen lakóházba való betörés miatt emeltek vádat – írja az AP.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#betörés#rablás#lopás#florida#911

Címlapról ajánljuk