Külföld

Szörnyű felfedezés egy gyilkosság miatt keresett férfi lakásán

rtl.hurtl.hu

2022. december 11. 20:09

Egy eladó megölése miatt akarták letartóztatni, de lakásában egy újabb holttestet találtak. 

Egy nyolcadik hónapban lévő terhes nő erősen bomlásnak indult holttestét találták a rendőrök egy férfi lakásában, akit egy benzinkúti eladó megölése miatt kerestek az amerikai Maryland államban található Silver Spring városában. 

A 31 éves Torrey Moore-t azért akarták letartóztatni, mert a lakásával szemközt található benzinkúton egy szóváltást követően több lövéssel lelőtte a 61 éves eladót. Az esetet a biztonsági kamerák rögzítették, és az alapján hamar be is tudták azonosítani.

A lakásán végrehajtott házkutatás alatt nem csak Moore-t találták meg, hanem egy nő holttestét is. Moore a rendőröknek azt mondta, hogy a nő nyolc hónapos terhes volt, amikor meghalt.

A hatóságok egyelőre nem tudják, hogy a nő hogyan halt meg, és azt sem, hogy Moore ezt miért nem jelentette be. A helyi hatóságok az nem közölték, hogy a nő holtteste mennyi ideig volt a lakásban, egy sajtótájékoztatón csak annyit mondtak, hogy „hosszú ideig”.

Moore ellen egyelőre csak az eladó megölése miatt indítottak eljárást emberölés vádjával, a további esetleges vádemelés attól függ, hogy a nő hogyan halt meg.

Nyitókép:Torrey Moore. Fotó: Montgomery County Department of Police

 

#Külföld#emberölés#gyilkosság#haláleset#terhes nő#egyesült államok

Címlapról ajánljuk