Külföld

A fejéből kiálló baltával vittek kórházba egy nőt

rtl.hurtl.hu

2022. november 28. 10:11

A floridai nő fejébe egy ismerőse vágta bele a fejszét. 

Meghalt egy 56 éves nő a floridai St Petersburg városában, miután egy férfi fejszét állított a koponyájába – jelentette a helyi sajtó. Lisa Rogers Eatonra a rendőrök úgy találtak rá helyi idő szerint kedden délelőtt, hogy egy balta állt ki a fejéből, miután a 40 éves Michael Dougherty rátámadt.

A nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol végül helyi idő szerint szombat este halt meg, miután családja körében lekapcsolták az őt életben tartó gépekről.

Dougherty-t csütörtökön tartóztatták le, és először gyilkossági kísérlet vádjával indítottak eljárást ellene, amit vasárnap emberölésre változtattak, miután áldozata meghalt.

A nő családja a helyi sajtónak elmondta, hogy a férfit a nő és férje jócselekedetként fogadta be a házába, miután Dougherty munkanélkülivé vált. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi vezetett ahhoz, hogy egy fejszét állítson a fejébe.

Az áldozat testvére elmondta, ők sem értik, hogy mi történhetett, mert elmondása szerint testvére „soha nem bántott senkit”.

A fejéből kiálló baltával vittek kórházba egy nőt
Michael Dougherty Fotó: Pinellas County Sheriff’s Office)

Nyitókép: Lisa Rogers Eaton

#Külföld#gyilkosság#emberölés#fejsze#balta#florida

Címlapról ajánljuk