KERESÉS search-close

fejsze

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fejsze"

Fejszével támadt az udvarlóra

Nem akarta, hogy megszöktessék a lányát, ezért egy fejszét dobott 18 éves gyereke udvarlója felé egy nő Bátonyterenyén. A férfi épp el akart hajtani a mikrobuszával, amikor a nő rátámadt. Senki nem sérült meg, de betört az egyik ablaküveg. A nő Híradónknak azt mondta: nem nézte jó szemmel, hogy a férfi jóval idősebb a lányánál. A rendőrök előállították.

Fegyver is volt a dílernél

Fegyveres drogkereskedőre csaptak le a rendőrök Budapesten. A pestszentlőrinci dílernél pisztolyt, kardot és fejszét is találtak. A gyanú szerint már három éve árulta a drogot saját lakásában. A szomszédok azt mondják: sokan jártak hozzá. Volt, hogy egy nap tízen is megfordultak nála. Már őrizetben van.

Féltékenységből gyilkolhatott


szerző:
2016.01.25. 18:02
Féltékenységből gyilkolhatott

Fejszével verte agyon barátnőjét és annak volt élettársát az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. Hogy balesetnek álcázza a kettős gyilkosságot, rájuk gyújtotta a házat, majd elmenekült. Mindez még 2014 májusában történt Érden. Az ügyészség szerint a vádlott féltékeny volt az idős férfira, akivel barátnője korábban együtt élt. A tragédia estéjén is valószínűleg erről akart beszélni vele.

Betörőt fogott egy néni Szegeden

A konyhaablakából vette észre, hogy valaki egy fejszével fel akarja törni a szemközti ház ajtaját. Kirohant az utcára, hogy nyakon csípje a tolvajt. Felkapta a betörő által otthagyott fejszenyelet és többször is hátbavágta vele a menekülő férfit. Aztán hívta a rendőröket, akik elkapták a pórul járt betörőt.

Előzetes: Rendőr lőtt le egy férfit Örkényben

Az áldozat fejszével támadt a rendőrökre, akik azért mentek a házához, hogy őrizetbe vegyék. Ugyanis egy korábbi büntetése miatt börtönbe kellett volna vonulnia, de nem tette meg. Hogy a nyomozó ügyészség szerint a rendőr jogosan használta-e a fegyverét, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Nem kaptak inni, fejszével fenyegetőztek

Fejszével fenyegetőző részegek randalíroztak egy kocsmában Bárnán. Azért balhéztak, mert nem akarták kiszolgálni őket, mivel annyira ittasak voltak. Megtámadtak egy vendéget, de még ez sem volt elég. Egyikük láncfűrésszel még egy padot is szétvágott egy közeli buszmegállóban.

Fókusz 13-08-14


szerző:
2013.08.14. 20:50
Fókusz 13-08-14

Fókusz: Vastagék vándorúton - Csaba és Tomi nagy fába vágta a fejszéjét, ott voltunk velük minden percben. Sztárok nyáron - Istenes Bence pénzt kért az első nyaralásos fotókért, de ki az, aki New Yorkba repült vakációra? A nagy meglepetés - bemutatjuk a világ egyik legnézettebb új showműsorát, amely nemsokára az RTL Klub nézőire vár!

Fejszével támadt saját gyermekére

Fejszét vágott fia fejébe egy 63 éves karancslapujtői férfi. A 38 éves áldozat súlyos sérülést szenvedett.

Előzetesben a brutális gyilkosok


szerző:
2010.03.06. 12:44
Előzetesben a brutális gyilkosok

Késekkel és baltával támadtak egy porcsalmai családra, az apa bele is halt a sérüléseibe.

Fejszével támadt a mentősre


szerző:
2010.02.17. 12:54
Fejszével támadt a mentősre

Baltát dobott a mentőszolgálat munkatársa felé egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Izsófalván.

Agyonverte saját bátyját


szerző:
2009.07.27. 12:43
Agyonverte saját bátyját

A férfi haragudott az 56 éves testvérére, mert nem dolgozott, csak részegeskedett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való