Külföld

„Ledarálta” David Beckhamet a queer brit humorista

rtl.hurtl.hu

2022. november 21. 16:08

Joe Lycett korábban azzal fenyegetőzött, hogy ledarál tízezer fontot, de azt mondta, ez akkora baromság volt, mint a focista megállapodása Katarral.

Mint korábban megírtuk, Joe Lycett brit humorista közölte: ledarálja azt a tízezer fontot, amit egyébként meleg focistákat támogató jótékonysági szervezeteknek ajánlana fel, ha az LMBTQ-ikonként számon tartott David Beckham nem szakítja meg kapcsolatait Katarral.

A 2022-es labdarúgó-vb-t megrendező Katarban a homoszexualitás illegális, Beckham viszont a hírek szerint tízmillió dollárt kap azért, hogy a világbajnokság nagykövete legyen. A volt focista nem reagált Lycett felhívására, viszont jelen volt a megnyitón, mire a humorista megosztott egy videót arról, ahogy egy aprítógépbe dobja a bankjegyeket. 


Hétfőn azonban Lycett egy újabb videóval állt elő, amiben közölte: a pénz ledarálása, és az azzal való fenyegetőzés

sok szempontból olyan volt, mint a te megállapodásod Katarral, David: teljes baromság az elejétől fogva.

Elismerte, hogy az egészet azért csinálta, hogy beszéljenek az ügyről, és játékpénzt darált le, a valóságban viszont már azelőtt odaadományozta a tízezer dollárt, hogy megszólította volna Beckhamet. Ám ledarált egy valódi dolgot: annak az LMBTQ-magazinnak a címlapját, amelyen David Beckham szerepelt 2002-ben. Mint mondta, az Attitude magazin boldogan adott hozzájárulást a performanszhoz.

 

#Külföld#lmbtq#katar#foci-vb#david beckham

Címlapról ajánljuk