Külföld

Tíz év börtönre is ítélthetik a Sikoly-maszkos óvónőket

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 14:32

Gyermekbántalmazás a vád ellenük.

Az rtl.hu is megírta, hogy óvodai dolgozókat rúgtak ki az Egyesült Államokban, egy Mississippi állambeli intézményben, miután videóra vették, amint síró gyerekeket üldöznek Sikoly-maszkban. A Daily Star pénteken arról írt, hogy a négy nőt, Sierra McCandlesst, Oci-Anna Kilburnt, Jennifer Newmant és Shyenne Sheltont

egyenként háromszoros gyermekbántalmazás bűntettével vádolták meg, amiért akár 10-10 év börtönbüntetést is kaphatnak.

Az ötödik elkövetőt, Traci Hutsont a bántalmazás bejelentésének elmulasztása és kiskorú elleni könnyű testi sértés vétségével vádolják.

Mint ismert, az óvónők az 1996-ban bemutatott Sikoly című horrorfilmből (és azok folytatásaiból) ismert, igencsak ijesztő szellem-maszkot vették fel, majd gúnyolódtak a gyerekeken, és ugratták őket.

Az egyik felvételen az alkalmazott egy sikoltozó gyereket üldöz, miközben más gyerekek jajveszékelései hallhatóak. A másik videón egy álarc nélküli óvodapedagógus látható, amint megkérdezi a gyerekeket, hogy rosszak voltak-e, szükség van-e büntetésre. Ezután rámutat egy „rossz gyerekre”. A maszkos ekkor a gyerek arcába ugrik, majd megkérdezi tőle, hogy kivigye-e őt a teremből. 

Nyitókép: Twitter

#Külföld#sikoly#maszk#óvónő

Címlapról ajánljuk