Külföld

Sikoly-maszkban ijesztgették az óvónők a síró gyerekeket egy amerikai óvodában – videón a megdöbbentő eset

rtl.hurtl.hu

2022. október 10. 11:15

A dolgozókat azonnal kirúgták a mississippi óvodából.

Óvodai dolgozókat rúgtak ki egy Mississippi állambeli intézményben, miután videóra vették, amint síró gyerekeket üldöznek Sikoly-maszkban – írja az Independent.

A telefonos felvételek csütörtökön terjedtek el, azonban a WTVA 9 tudósítása szerint a videók két különböző esetről készültek, az egyik szeptemberben, a másik pedig nemrég, október 4-én történt.

Amint kikerültek a videók, a szülők azonnal megindultak a gyerekeikért az óvodába.

A videókon a felnőtt gondozók maszkot viselve gúnyolódnak a gyerekeken, és ugratják őket. Az egyik felvételen az alkalmazott egy sikoltozó gyereket üldöz, miközben más gyerekek jajveszékelései hallhatóak. A másik videón egy álarc nélküli óvodapedagógus látható, amint megkérdezi a gyerekeket, hogy rosszak voltak-e, szükség van-e büntetésre. Ezután rámutat egy „rossz gyerekre”. A maszkos ekkor a gyerek arcába ugrik, majd megkérdezi tőle, hogy kivigye-e őt a teremből. 

A Hamiltonban található Lil' Blessings Daycare and Learning Center névtelenséget kérő tulajdonosa elmondta, hogy nem tudtak az incidensekről, és azonnal kirúgták azt a négy alkalmazottat, akik részt vettek a megdöbbentő ügyben. A tulajdonos hozzátette, hogy kézben tartják a dolgokat.

„Azt hittük, ismerjük ezeket az embereket, idevalósiak vagyunk. Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mit érzek. Összetört a szívem a gyermekem miatt” – mondta a WCBI-nak adott interjúban Alissa Hays, akinek kislányát az egyik a videón terrorizálják.

Miután ő és férje, Keegan megkapták a videó linkjét egy barátjuktól, rögtön az óvodába siettek. Bár a tulajdonos azonnali intézkedéseket tett, a helyi szülők továbbra is szkeptikusak az intézménnyel kapcsolatban. 

Egyelőre nem emeltek vádat az ügyben, de a Monroe megyei seriff a WTVA 9-nek elmondta, hogy a hivataluk vizsgálja az esetet.

Nyitókép: Twitter 

#Külföld#sikoly#maszk#missisippi#óvoda#ijesztgetés#kirúgás

Címlapról ajánljuk