Külföld

Még Donald Trump szerint is megőrült Kanye West

rtl.hurtl.hu

2022. október 18. 13:44

Ha még Trump szerint is túltoltad a dilit, akkor valószínűleg nagyon túltoltad a dilit.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Kanye West előbb rasszista feliratú pulóverben jelent meg egy divathéten, aztán antiszemita őrjöngésbe kezdett a Twitteren – arról is beszélt, hogy háborút indítana a zsidók ellen. A jelek szerint olyannyira túltolta a dilit, hogy az már a túltolt dilik koronázatlan királyának, Donald Trumpnak is sok volt.

A volt elnök a Rolling Stone szerint baráti körében fejezte ki aggodalmát West mentális állapota miatt. Úgy fogalmazott, hogy a rapper túl őrülten viselkedik, és hogy professzionális segítségre lenne szüksége.

Miután West bejelentette, hogy megveszi a Parler nevű jobboldali közösségi platformot, fel is hívta a volt elnököt, akinek már hosszú ideje rajongója. Azt beszélték meg, hogy valamikor leülnek egymással vacsorázni és beszélgetni, de eddig konkrét tervekről nem tudni a Politico szerint.

Időközben Trump is tett egy kéretlen megjegyzést a zsidóságról. Ő úgy vélte, hogy az amerikai zsidó szavazók nem hálásak neki eléggé, pedig szerinte egy amerikai elnök sem tett annyit Izrael államért, mint ő.

Nyitókép: MTI / EPA pool / John Taggart

#Külföld#kanye west#donald trump#twitter#zsidó#vacsora#őrült

Címlapról ajánljuk