Külföld

„Uramisten!” – videón, ahogy vonat üti el a rendőrautót, benne egy gyanúsítottal

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 24. 8:33

Rémülten nézték a rendőrök, ahogy a tehervonat becsapódik a sínekre parkolt autóba. 

Nyilvánosságra hozta a coloradói Fort Lupton város rendőrsége a testkamerás videókat arról a pillanatról, amikor egy tehervonat nekiütközik egy sínekre parkolt rendőrautónak, amibe percekkel korábban raktak be egy megbilincselt gyanúsítottat. A húszéves nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, és a legfrissebb információk szerint magához tért, tud beszélni, és ügyvédet fogadott.

A nőt egy vezetés közben sofőrök közötti kialakult, és erőszakba torkollt nézeteltérés miatt vették őrizetbe. A nő egy vasúti átjáró után állt meg egy rendőrnek, aki mögötte parkolt le, a síneken hagyva az autóját. Az őrizetbe vett nőt berakták a síneken álló rendőrautó hátsó ülésére, majd elkezdték átkutatni az autóját. Ekkor jött egy tehervonat, és nekiütközött a rendőrautónak.

A felvételen látni lehet, ahogy két rendőr a nő autóját kutatja át, miközben a háttérben hallani lehet a vonat kürtölését. A rendőrök a hangos dudálás ellenére látszólag nyugodtan beszélgetnek tovább, és csak másodpercek múltán tudatosul bennük, hogy a rendőrautó benne a gyanúsítottal a síneken áll.

A videón hallani lehet, ahogy az egyik rendőr rémülten mondja, hogy „uramisten”, amikor rájönnek, hogy mi fog történni, majd figyelmeztetik egyik kollégájukat, hogy menjen távol az autótól. A következő pillanatban már meg is érkezik a nagy sebességgel haladó tehervonat.


Nyitókép: Twitter / Dillon Thomas

#Külföld#vonat#rendőrautó#ütközés#gyanúsított#egyesült államok#colorado

Címlapról ajánljuk