Külföld

Kiderült, miről beszélt Meghan Markle az ölelkezés előtt a windsori kastélynál

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 11:49

A hercegné olyan közel engedett egy alattvalót, amilyen közelre nem nagyon szoktak.

Szombaton váratlanul együtt meg a windsori kastély előtt a fab four, azaz Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg és Meghan hercegné. A házaspárok az épület előtt tekintették meg az emlékezés virágait, amelyeket az II. Erzsébetet gyászoló alattvalók helyeztek el. 

A hercegek és hercegnék több jelenlévővel is beszédbe elegyedtek, kezet fogtak, virágokat vettek át. Olyan közei kontaktusba azonban egyikük sem bocsátkozott, mint a sussexi hercegné, aki az egyik fiatal jelenlévővel még ölelkezett is, miután néhány szót váltottak. 

Hogy miről, azt mostanáig nem lehetett tudni, egy TikTok-videóból azonban kiderült, mit mondott a láthatóan megrendült hercegné a fiatal lánynak. Egy szemtanú ugyanis felvette az eseményeket:

@izzychar97 Meeting Meghan, what a beautiful soul. We love and support you 💜 #meghanmarkle #meghan #windsor ♬ original sound - Isabelle Charters


A hercegné a 14 éves Amelka Zak nevét dicsérte, gyönyörűnek nevezve azt, majd megköszönte, hogy a fiatal sorban állt azért, hogy üdvözölhesse a királyi család tagjait. Meghan hercegné szerint ezt a család nagyra értékeli. 

A videót készítő hölgy a felvételen látható feliratban arról ír, hogy Harry herceg és Meghan hercegné is kedvesen viselkedtek, Meghan Markle, pedig nem csak külsőségeiben gyönyörű. 

Nyitókép: izzychar97 / TikTok

#Külföld#ii. erzsébet#meghan markle#tiktok#windsor

Címlapról ajánljuk