Külföld

Meghan Markle és Harry herceg az Egyesült Királyságba utaztathatják gyerekeiket

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 7:42

Velük tartana a hercegné édesanyja, Doria Ragland is.

Meghan sussexi hercegné és férje, Harry herceg a királyi gyászidőszak végéig az Egyesült Királyságban maradnak. A gyászidőszak a temetést követő hetedik napig, azaz szeptember 19-ig tart. A pár azt tervezi, hogy gyermekeiket, a hároméves Archie-t és az egyéves Lilibetet a hercegné édesanyjával, Doria Raglanddel együtt az Egyesült Királyságba utaztatják a királynő temetésére, írta meg a Daily Mail.

A Kaliforniában élő gyerekek már több mint egy hetet töltöttek külön szüleiktől, jelenleg a hercegné édesanyja vigyáz rájuk. Harry herceg és Meghan hercegné egy hétnapos útra érkeztek Európába, II. Erzsébet halála miatt azonban maradtak. 

Szombat este Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint Meghan hercegné és Harry herceg meglepetésszerűen együtt jelentek meg a Windsor kastélynál, hogy szemügyre vegyék az épület előtt előtt elhelyezett tengernyi virágkoszorút, amelyeket a néhai II. Erzsébet királynő tiszteletére helyeztek el a gyászoló alattvalók. Ez volt az első alkalom, hogy a két pár együtt jelent meg a nyilvánosság előtt a 2020. március 9-i Nemzetközösségi Nap óta.

II. Erzsébet koporsója kedden érkezik az Egyesült Királyság fővárosába. Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:


Nyitókép: Mark Kerrison / In Pictures via Getty Images

#Külföld#ii. erzsébet#ii. erzsébet királynő#temetés#meghan markle#harry herceg

Címlapról ajánljuk