Külföld

Napi kilencszer szexel egy brit pár, és milliókat keresnek vele

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 20. 14:07

És mindezzel havi 2,5 millió forintnak megfelelő összeget keresnek.

A 23 éves Tyler Thompson és a 19 éves Erin Sanaghan már-már szexvideókészítés-függővé váltak. Rendszeresen rögzítik együttléteiket, a videókat pedig az OnlyFans nevű oldalra töltik fel. Már 15 ezer előfizetővel rendelkeznek, és havonta 6 ezer dollárt, átszámítva csaknem 2,5 millió forintot keresnek – írta meg a New York Post.

Nem érzem munkának - egyszerűen csak jól érezzük magunkat

– jegyezte meg Sanaghan, aki azt is elárulta, már három éve vannak együtt a párjával, vagyis egyáltalán nem arról van szó, hogy friss szerelmesekként le sem tudják venni egymásról a kezüket.


Az SWNS-nek adott interjújukban a páros férfi tagja hozzátette, hogy eleinte úgy voltak vele, örülnek, ha 600 dollár összejöhet, nem hitték, hogy ennek a tízszeresét is megkereshetik. Ennek ellenére egyikük sem tervezi, hogy felhagy a munkájával. Thompson például marad kőműves, Sanaghan pedig továbbra is autista felnőttek gondozásával foglalkozik.


A páros szüleit egyébként a követőikkel ellentétben nem nyűgözte le a jól fizető hobbi.

Apám nem volt boldog, anyukám viszont azt mondta, hogy amíg jól érezzük magunkat, addig rendben van a dolog

– árulta el a fiatal nő.


A folyamatos tartalomkészítés fárasztó mulatság, a páros filmezéssel és fotózással tölti az estéit, hogy mindig legyen mit nézni az oldalukon. De még ez sem szegi kedvüket.

Imádjuk, és a szex egyre jobb és jobb lesz

– mondta Thompson.

Nyitókép (illusztráció):  Roman Maerzinger / Getty Images

#Külföld#onlyfans#szex#Videó

Címlapról ajánljuk