Külföld

„Ezen a helyen már nem maradt emberség” – ötéves húga előtt szúrtak halálra Angliában egy kilencéves hulahoppozó kislányt

rtl.hurtl.hu

2022. július 30. 8:56

Két férfi támadta meg, mert azt hitték a kislány anyukája az, aki tartozik nekik.

Sokkoló bűncselekmény rázta meg az angliai Boston városát. Egy kilencéves kislányt szúrtak halálra az ötéves kishúga szeme láttára, miközben az utcán hulahoppal játszottak. Az eset egy kávézó előtt történt, ahol a lányok édesanyja dolgozott – írta meg a brit The Sun című bulvárlap.

Két férfit vettek őrizetbe a gyilkosság miatt, és a nyomozás jelenlegi adatai szerint a támadók bosszúból ölhettek. Úgy hitték, hogy Lilia anyukája, Lina, aki egy munkaerőközvetítő cég főnöke, tartozik nekik a gyári műszakokért. Az édesanya rögtön kislánya segítéségre sietett, amikor meglátta mi történt, de sem ő, sem a mentők nem tudták már megmenteni az életét.

A helyieket valósággal sokkolta az eset, főleg mert a késelés egy csendes macskaköves utcában történt, ahol szépségszalonok, könyvelőirodák és kávézók vannak.

Borzalmas, ami történt. Tegnap délután négykor beszéltem Liliával, és azt mondta: Viszlát, holnap találkozunk

– mondta egy helyi. Egy másik hozzátette:

Ezen a helyen már nem maradt emberség – semmi.

A lányok néhány nappal korábban még tortát sütöttek apjuknak, Aurejliusnak a születésnapjára, erről képet is posztoltak a közösségi oldalukon.

Paul Skinner, a bostoni tanács vezetője azt mondta, a tragédia miatt félárbócra eresztik a város zászlóját. A kis Lilia családjának pedig speciálisan kiképzett rendőrök segítenek.

Nyitókép: Joe Giddens / PA Images via Getty Images

#Külföld#késelés#egyesült királyság#boston#bosszú

Címlapról ajánljuk