Külföld

Ki akarta rúgni az ablakokat egy dühöngő utas a Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen

rtl.hurtl.hu

2022. július 27. 14:54

Nem számolt azzal, hogy amerikai tengerészgyalogosok is utaznak a gépen.

Ki akarta rúgni az ablakokat egy balhézó utas egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen – írja a Daily Mail.

A renitens férfi vélhetően brit volt, és a családjával utazott. Szemtanúk szerint háromszor is balhézott, az ámokfutásai közt el is aludt, de amikor felébredt, újrakezdte. Vélhetően nem számolt azzal, hogy amerikai tengerészgyalogosok is utaznak a gépen, akik végül rávetették magukat, miután többekre rátámadt a gépen. A gép hátuljában leültették és megbilincselték, ezután arra panaszkodott, hogy nem érzi az ujjait.

A férfi miatt a Virgin Atlantic járatának pilótája leszállt Salt Lake Cityben, ahol rendőrök a családjával együtt leszállították a férfit és őrizetbe vették. A gépen utazók közül egy anyuka elejtette a kisbabáját az összetűzések közepette, a gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett.

Bár a férfi viselkedésére semmiféle mentség nincs, voltak utasok, akik azt mondták, hogy a légkör már a londoni Heathrow repülőtéren feszült volt, az utasoknak két órát kellett várakozniuk a biztonsági vizsgálatra, rengeteg üvöltő gyerek és ideges szülő volt. A gép az incidens miatt négyórás késéssel érkezett meg Los Angelesbe.

Nyitókép: iStock / Getty Images Plus

#Külföld#garázdaság#egyesült királyság#amerikai egyesült államok#repülőgép#rendbontás

Címlapról ajánljuk